Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Maide Suresi 91. Ayet Meali

Maide Suresi 91. Ayet Meali
0
180

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Maide Suresi 91 Ayet Meali Nedir

Meal: Oysa ki şeytan, şarap ve kumar ile aranıza duşmanlık ve kin sokmak ve, sizi Allah'ı zikretmekten ve namaz kılmaktan alıkoymak ister Siz artık (bunlara) son verdiniz mi?

Turkce Okunuş: İnnema yuriduş şeytanu en yUkia beynekumul adavete vel bagdae fil hamri vel meysiri ve yasuddekum an zikrillahi ve anis salah(salati), fe hel entum muntehUn(muntehUne)

إِنَّمَا يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاء فِي الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ

وَيَصُدَّكُمْ عَن ذِكْرِ اللّهِ وَعَنِ الصَّلاَةِ فَهَلْ أَنتُم مُّنتَهُو

Similar threads

Maide Suresi 91 Ayet İcki Ayeti Maide suresinde icki konusu 91 ayette gecmektedir Ayetin arapcası şoyledir: إِنَّمَا يُرِيدُ الشَّيْطَانُ أَن يُوقِعَ بَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةَ وَالْبَغْضَاء فِي الْخَمْرِ وَالْمَيْسِرِ وَيَصُدَّكُمْ عَن ذِكْرِ اللّهِ وَعَنِ الصَّلاَةِ فَهَلْ أَنتُم...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Maide Suresi 55 Ayet Turkce Meali Maide suresi 55 ayet şoyledir: إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ İnnema veliyyukumullahu ve resUluhu vellezine amenullezine yukimUnes salate ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Maide Suresi 3 Ayet: Hurrimet aleykumul meytetu veddemu ve lahmul hınziri ve ma uhılle li gayrillahi bihi vel munhanikatu vel mevkUzetu vel mutereddiyetu ven natihatu ve ma ekeles sebuu illa ma zekkeytum ve ma zubiha alen nusubi ve en testaksimU bil ezlam(ezlami), zalikum fisk(fiskun), elyevme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Maide Suresi 3 Ayet: Hurrimet aleykumul meytetu veddemu ve lahmul hınzîri ve mâ uhılle li gayrillâhi bihî vel munhanikatu vel mevkûzetu vel mutereddiyetu ven natîhatu ve mâ ekeles sebuu illâ mâ zekkeytum ve mâ zubiha alen nusubi ve en testaksimû bil ezlâm(ezlâmi), zâlikum fisk(fiskun), elyevme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
211
858,466Konular
981,161Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt