Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Makam ve mevki hakkında ayetler

0
366

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Boylece biz, her kasabada, oralarda bozgunculuk yapmaları icin, gunahkarlarını liderler yaptık Onlar yalnız kendilerini aldatırlar, ama farkında olmazlar
En'am : 123

Kral dedi ki: Onu bana getirin, onu kendime ozel danışman edineyim Onunla konuşunca: Bugun sen yanımızda yuksek makam sahibi ve guvenilir birisin, dedi
YUsuf : 54

Ve boylece Yusuf'a orada dilediği gibi hareket etmek uzere ulke icinde yetki verdik Biz dilediğimiz kimseye rahmetimizi eriştiririz Ve guzel davrananların mukafatını zayi etmeyiz
YUsuf : 56

Rabbim! Bana hikmet ver ve beni iyiler arasına kat
Şuara : 83

Andolsun ki biz, Davud'a ve Suleyman'a ilim verdik Onlar: Bizi, mumin kullarının bircoğundan ustun kılan Allah'a hamd olsun, dediler
Neml : 15

Suleyman Davud'a varis oldu ve dedi ki: Ey insanlar! Bize kuş dili oğretildi ve bize her şeyden (nasip) verildi Doğrusu bu apacık bir lutuftur
Neml : 16

Suleyman: Rabbim! Beni bağışla; bana, benden sonra kimsenin ulaşamayacağı bir hukumranlık ver Şuphesiz sen, daima bağışta bulunansın, dedi
Sad : 35

Similar threads

Makam ve mevki hakkında ayetler Böylece biz, her kasabada, oralarda bozgunculuk yapmaları için, günahkârlarını liderler yaptık Onlar yalnız kendilerini aldatırlar, lakin farkında olan olmazlar En'âm : 123 Kral dedi ancak: Onu bana getirin, onu kendime özel danışman edineyim Onunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Suleyman ve Saba melikesi hakkında ayetler Andolsun ki biz, Davud'a ve Suleyman'a ilim verdik Onlar: Bizi, mumin kullarının bircoğundan ustun kılan Allah'a hamd olsun, dediler Neml : 15 Ona: Koşke gir! dendi Melike onu gorunce derin bir su sandı ve eteğini yukarı cekti Suleyman: Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
231
Davut (as) hakkında ayetler Sonunda Allah'ın izniyle onları yendiler Davud da CalUt'u oldurdu Allah ona (Davud'a) hukumdarlık ve hikmet verdi, dilediği ilimlerden ona oğretti Eğer Allah'ın insanlardan bir kısmını diğerleriyle savması olmasaydı elbette yeryuzu altust olurdu Lakin Allah butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
208
Suleyman ( as ) hakkında ayetler Suleyman'ın hukumranlığı hakkında onlar, şeytanların uydurup soylediklerine tabi oldular Halbuki Suleyman buyu yapıp kafir olmadı Lakin şeytanlar kafir oldular Cunku insanlara sihri ve Babil'de Harut ile Marut isimli iki meleğe indirileni oğretiyorlardı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Musluman olarak olmek hakkında ayetler Bunu İbrahim de kendi oğullarına vasiyet etti, Ya'kub da, Oğullarım! Allah sizin icin bu dini (İslam'ı) secti O halde sadece muslumanlar olarak olunuz(dediler) Bakara : 132 Ey iman edenler! Allah'tan, O'na yaraşır şekilde korkun ve ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt