Makarna yaparken selcuk:ya idil sen makarna yapmayı biliyomuydun idil:sen makarna yapmayı ögrenemedinmi daha selcuk:değilmakarnayaparken5c5652178cc9aalt idil:nese bitmiş hadi anlatıyorum bak iyi dinle selcuk:tamam söyle bakem idil:ilk kez bi tencere bul ordan selcuk:bu ufak uzun şeyler tencere mi oluyo idil:hemen onun ne olduunu sölerdim sana ama terbiyem müsait deilal ordan dairesel derin şeyi selcuk:vay be bu edepli halinmi idil:hade lan uzama selcuk:tamamlanmış aldım idil:koy onu ocaga içine su koy selcuk:hazır idil:tamamsa şimdide içine gir selcuk:girdim idil:ne çağırmak lan girdim içine mi girdin yoksa selcuk:e içine gir dedin idil:espiri yaptım gerizekalı selcuk:ya bütün girmedim zaten su soguktu bende ayaklarımı soktum idil:iyi bok yedin su soguktu dediine kadar ocagı da yakmamışsındırsuyun rengi deiştimi bare selcuk:sanki biraz koyulaştı idil:ulen deiştir o suyu yarına dek alg tutar o makarna selcuk:bitmiş deiştirdim altınıda yaktım kaynıyo idil:aman allahım gözlerim yaşardı selcuk:yaşar kim? idil:siktirtme hemen yaşarı altını yaktıına belli misin? selcuk:muhakkak kim? idil:allahım sen bana dayanma ver kaynamıştır o şimdi koy içine makarnayı selcuk:koydum idil:bravo ögrencen sen bu işi bekle derhal selcuk: piştiini nerden anlıcam ben idil: pişince üstünde yazan töbe töbe selcuk: piştimi yazması gerekiyo idil:yok papaz kaçtı selcuk:fakat burda tefal çelik tencere yazıyo pişmişmidir idil:tamamlanmış işlenmiş pişmiştir hemen tut sapından çöpe at onları selcuk:attım idil:bravo şaşırmadım selcuk:ya iyide ben doymadım hadi bidaha yapalım aaa çevrimdışı olmuş tosbagacom