Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
maket araba ornekleri
model arabalar
yeni maket araba modelleri
images2019maketarabalar5af9accfcd0cc
images2019maketarabalar5af9acd0dd8fa
images2019maketarabalar5af9acd1e6e03
images2019maketarabalar5af9acd3088a0
images2019maketarabalar5af9acd411793
images2019maketarabalar5af9acd5c9059
Kolay Maket Paraşüt Nasıl Yapılır?
Basit maket paraşüt ypmak için öncelikle neler gerekiyor derhal syazalım arkasından Maket Paraşüt yapımımıza geçelim arkadaşlar
Maket Paraşüt İçin Zorunlu Olan Malzemeler;Kalınca bir kumaşa ihtiyacımız olacak,Tekrar kalın ve uzunca bir ip...
Maket Paraşüt Nasıl Yapılır
Maket paraşüt yapmak istiyorsanız ilk önce şu malzemeleri hazırlamanız gerekiyor arkadaşlar;
İşte Maket uçak yapımı için gerekli malzemeler şunlardır
Deliksiz bir torba sağlam olmasına uyarı edin,Kağıt delgeci,Sağlam arz hafif ip ,Keza süpriz yumurtaların...
Maket Paraşüt Malzemeleri
Maket Paraşüt yapımı için zorunlu olanmalzemeler neler bu malzemeler elinizin aşağı yer alan oldukça kaoly malzemelerdir
Öncelikle bir torbaya ihtiyacınız var sağlam olması gerekiyor
Kağıt delici
Bir miktar yün ip
Bir adet süpriz yumurtanın şeklinde olan...
maket arabalar nasıl yapılır
Maket araba yerine getirmek zahmetli fakat çok zevkli bir uğraştır Gönül isterdiki yaptığım maket arabaları burda adım adım sizlerle paylaşayım fakat malesef öyle bir olanak şimdilik yok O yüzden ben de sizler için hoş bir video buldum Umarım beğenirsiniz
*
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.