Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Maket arabalar

Maket arabalar
0
94

Similar threads

maket araba ornekleri model arabalar yeni maket araba modelleri images2019maketarabalar5af9accfcd0cc images2019maketarabalar5af9acd0dd8fa images2019maketarabalar5af9acd1e6e03 images2019maketarabalar5af9acd3088a0 images2019maketarabalar5af9acd411793 images2019maketarabalar5af9acd5c9059
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Kolay Maket Paraşüt Nasıl Yapılır? Basit maket paraşüt ypmak için öncelikle neler gerekiyor derhal syazalım arkasından Maket Paraşüt yapımımıza geçelim arkadaşlar Maket Paraşüt İçin Zorunlu Olan Malzemeler;Kalınca bir kumaşa ihtiyacımız olacak,Tekrar kalın ve uzunca bir ip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Maket Paraşüt Nasıl Yapılır Maket paraşüt yapmak istiyorsanız ilk önce şu malzemeleri hazırlamanız gerekiyor arkadaşlar; İşte Maket uçak yapımı için gerekli malzemeler şunlardır Deliksiz bir torba sağlam olmasına uyarı edin,Kağıt delgeci,Sağlam arz hafif ip ,Keza süpriz yumurtaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Maket Paraşüt Malzemeleri Maket Paraşüt yapımı için zorunlu olanmalzemeler neler bu malzemeler elinizin aşağı yer alan oldukça kaoly malzemelerdir Öncelikle bir torbaya ihtiyacınız var sağlam olması gerekiyor Kağıt delici Bir miktar yün ip Bir adet süpriz yumurtanın şeklinde olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
maket arabalar nasıl yapılır Maket araba yerine getirmek zahmetli fakat çok zevkli bir uğraştır Gönül isterdiki yaptığım maket arabaları burda adım adım sizlerle paylaşayım fakat malesef öyle bir olanak şimdilik yok O yüzden ben de sizler için hoş bir video buldum Umarım beğenirsiniz *
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,029Kullanıcılar
progame443Son üye
Üst Alt