Makyaj yapmayı öğrenmek istiyorum makyaj yapmayı öğrenmek istiyorum makyaj nasıl yapılır, makyaj yapmanın püf noktaları, en kolay yolları ve dahası burada arkadaşlar 1548672116 1548672116 makyajyapmayiogrenmekistiyorum5c4edc793bd44makyajyapmayiogrenmekistiyorum5c4edc793bd44 makyajyapmayiogrenmekistiyorum5c4edc793bd44 Makyaj yapmayı bir türlü beceremiyorumdiyenler, işte size makyaj yapmanın püf noktaları ve en kolay yolları Melek'ler Ilk Kez cildinizi size yerinde arıtıcı ile temizledikten sonra, cildinizi bir arz yeniden cildinize uygun bir krem ile nemlendirin Cilt tipinize ve renginize uygun bir fondöteni bütün yüzünüze ve çenenizin altına dürüst düzgünce yayınlama Fondöteni ince bir katman halinde sürmeye özen gösterin, bu şekilde daha iyi netice elde edeceksiniz Cildinizdeki kusurları bir kapatıcının yardımıyla gizleyin Bunun için deri lekelerine veya sivilce gibi yerlere bir tedarik kapatıcı sürmeniz yeterli Gözlerinize farı sürerken önce bütün göz kapağına bir aplikatör yardımıyla farı sürün İstediğiniz kısımlarda rengi azaltın, artırın Göze gölge yerine getirmek istiyorsanız bunu bir göz kalemi ile yapabilirsiniz Uygulayacağınız ton, göz farından daha koyu olmalıdır Yaptığınız bu çizgiyi bir pamuklu çubuk yardımıyla hafifçe yukarıya doğru dağıtın Kirpiklerinizin daha sık görünmesi ve göz biçiminizin daha iyi fark edilmesi için göz çevresine yani kirpik diplerinize çizgi çekebilirsiniz fakat sert çizgilerden kaçının Kaşlar içinse bir fırça yardımıyla kaşlarınızı yukarı dürüst tarayın Kaş renginize uygun bir kalemle kaşlarınızı minik darbelerle boyayın ve hafifçe dağıtın Bunun için toz far da kullanabilirsiniz Yanakları renklendirirken allığınızı yanak çukuruna iyice yayınlama Allığı sürdüğünüz yerde sadece bir parlaklık olmalı Boyanın nerede başlayıp bittiğini belirten çizgiler olmamasına dikkat edin Dudaklarınıza albenili bir görünüm verebilmek için dudak çevrenize rujunuzun bir ton koyusu olan kaleminizle çerçeve yapın Bir dudak boyası fırçasıyla dudaklarınızı boyayın Bu işlemden daha sonra dudaklarınıza biraz pudra sürüp ikinci bir kat ruj sürün Alt dudağınıza biraz parlatıcı sürerseniz dudaklarınız daha çekici görünür