iltasyazilim
FD Üye
Mülk beyanında bulunma dilekçesi örneği
İSTANBUL 1 İCRA MÜDÜRLÜĞÜ ’ NE
Dosya No : 20081045
Tatbik Konusu : Mal Beyanında bulunma dilekçesi
Mülk Beyanım : Müdürlüğünüzce gönderilmiş olan ödeme emrini 30082007 tarihinde aldım Süresinde mülk beyanında bulunuyorum Ben Ankara Valiliği Güvenlik Müdürlüğün ’de ***x sicil numarasıyla polis memuru olarak çalışmaktayım Maaşım 1350 YTL dir Maaşım aşağıda listeleriğim icra müdürlüklerinden hacizlidir (varsa) Başkaca bir gelirim bulunmamaktadır Evimde kullandığım eşyalarımı altında listeliyorum Borcumu karşılayacak gayrimenkulüm üçüncü şahıslarsa adalet ve alacağım bulunmamaktadır Dilekçemin mülk beyanı olarak kabulünü ve alacaklıya tefhimini talep ederim
Konut eşyalarım: 1 adet 55 ekran lg tv 400 YTL bedel
1 adet beko buzdolabı 600 YTL bedel
1 adet bosch çam mak 600 YTL değer
1 adet philips radyo 60 YTL değerinde
4 adet makina halısı 600 YTL layık
Ali Veli
(imza)
Eki : Nüfus Cüzdanı Fotokopisi *
İSTANBUL 1 İCRA MÜDÜRLÜĞÜ ’ NE
Dosya No : 20081045
Tatbik Konusu : Mal Beyanında bulunma dilekçesi
Mülk Beyanım : Müdürlüğünüzce gönderilmiş olan ödeme emrini 30082007 tarihinde aldım Süresinde mülk beyanında bulunuyorum Ben Ankara Valiliği Güvenlik Müdürlüğün ’de ***x sicil numarasıyla polis memuru olarak çalışmaktayım Maaşım 1350 YTL dir Maaşım aşağıda listeleriğim icra müdürlüklerinden hacizlidir (varsa) Başkaca bir gelirim bulunmamaktadır Evimde kullandığım eşyalarımı altında listeliyorum Borcumu karşılayacak gayrimenkulüm üçüncü şahıslarsa adalet ve alacağım bulunmamaktadır Dilekçemin mülk beyanı olarak kabulünü ve alacaklıya tefhimini talep ederim
Konut eşyalarım: 1 adet 55 ekran lg tv 400 YTL bedel
1 adet beko buzdolabı 600 YTL bedel
1 adet bosch çam mak 600 YTL değer
1 adet philips radyo 60 YTL değerinde
4 adet makina halısı 600 YTL layık
Ali Veli
(imza)
Eki : Nüfus Cüzdanı Fotokopisi *