malahit taşının faydaları
Malahit Taşının etkileri
imagesmalahittasininozellikleri5ad54f0aaf10f
Malahitin fiziksel etkileri
Ağrıları gidermek amacıyla, ağrıyan bolgenin uzerine koyularak kullanılır Ancak, taşın buyukluğu ağrıyan bolgenin buyuklugu kadar olmalıdır
Mide bulanması, araba ya da deniz tutması gibi durumlarda iyi gelir
Karın ağrısı, adele kasılmaları ve romatizmaya karşı faydalıdır
Sakinleştirici ozelliği dolayısıyla, uyumaya yardım eder
Kalbi kuvvetlendirir
Metafiziksel ve psikolojik etkileri
Kişiyi; korku, sucluluk, kendini kabullenmeme gibi olumsuz duyguların getirdiği sınırlamalardan kurtarır
Korku ve heyecanı gidererek, cesaret ve istekliliği artırır
İce gomulen acıları ortaya cıkarır ve onların cozumlenmesine yardım eder Boylece kişi, taşıdığı keder ağırlığını uzerinden atarak eski neşesine kavuşur
Not: Duyguları belirginleştirdiğinden dolayı, aşırı duygusal kişilerin hassas oldukları donemlerde bu taşı kullanmaması tavsiye edilir
Malahit Taşının etkileri
imagesmalahittasininozellikleri5ad54f0aaf10f
Malahitin fiziksel etkileri
Ağrıları gidermek amacıyla, ağrıyan bolgenin uzerine koyularak kullanılır Ancak, taşın buyukluğu ağrıyan bolgenin buyuklugu kadar olmalıdır
Mide bulanması, araba ya da deniz tutması gibi durumlarda iyi gelir
Karın ağrısı, adele kasılmaları ve romatizmaya karşı faydalıdır
Sakinleştirici ozelliği dolayısıyla, uyumaya yardım eder
Kalbi kuvvetlendirir
Metafiziksel ve psikolojik etkileri
Kişiyi; korku, sucluluk, kendini kabullenmeme gibi olumsuz duyguların getirdiği sınırlamalardan kurtarır
Korku ve heyecanı gidererek, cesaret ve istekliliği artırır
İce gomulen acıları ortaya cıkarır ve onların cozumlenmesine yardım eder Boylece kişi, taşıdığı keder ağırlığını uzerinden atarak eski neşesine kavuşur
Not: Duyguları belirginleştirdiğinden dolayı, aşırı duygusal kişilerin hassas oldukları donemlerde bu taşı kullanmaması tavsiye edilir