Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Malatya Ağıtları

Malatya Ağıtları
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Malatya Ağıtları sozleri
Malatya Ağıdı

Malatya'nın bağlarında

Malatya'nın bağlarında
Cicek acmış dallarında
Memet oğlanı vurmuşlar
Malatya'nın dağlarında

Biner atın iyisine
Gider yolun kıyısına
Memet oğlanı vurmuşlar
Haber yerin bacısına

Olen kızına ağıt

Hicbir şey tutmuyor senin yerini Anan ağlar, baban ağlar, el ağlar Bin huzunle aldı toprak tenini Nergiz ağlar, sumbul ağlar, gul ağlar

Muhabbet tacını takmadı başın Daha yirmi idi bu genclik yaşın Kara toprak damat, gelinse naşın Tabut ağlar, duvak ağlar, tel ağlar

Şu mavi gokkubbe yasını tuttu Dertli pınar kendi derdin unuttu Kara loprak guzel bir gelin yuttu Bulut ağlar, pınar ağlar, gol ağlar

Dokuz şubat, henuz bahar gelmedi Cicekler acmadı, bulbul gulmedi O fidan bedenin meyve vermedi Kokler ağlar, govde ağlar, dal ağlar

Butun insanları candan severdin Duşkune, yoksula şefkatin verdin Daha yirmisinde kemale erdin Dostun ağlar, duşman ağlar, el ağlar

Nasıl anlatayım sevgimi sana Kelimeler yetmez bu duygulara Daha cok sevenin var mı orada? Gonlum ağlar, gozum ağlar, dil ağlar

Ağlayarak yazdım bu dizeleri Kırmak istemedim hic kimseleri İsyanım, alnımın acı izleri Kalem ağlar, kağıt ağlar, el ağlar

Hastaneye mektup

Kardeş! Ecel haindir bir an evvel kalkta gel, Boyun eğme sen ona yumruklan sıkta gel

Evde; yolda, her yerde hayalliyorum seni, Haydi kalkta gel kardeş bekliyorum gel, seni!

Şukru Erdoğan ULU

Hasan ile Osman'ın ağıdı

Cuma sabahında dava kuruldu En siftah attılar Hasan vuruldu Ecel gelip vakit tekmil olunca Soyha kurşunluğun bağı kırıldı

Nenni nenni Hasan nenni

Nenni neni Osman nenni

Yedigozde yuklediler gocunu Hekimhan'da oldurduler ucunu Soylen bana Avcı Osman'ın sucunu

Nenni nenni Hasan nenni

Nenni nenni Osman nenni

Anam gocer Yedigozun duzune Acar cadırının cayır ozune Bir ana neylesin dokuz kızına?

Nenni nenni Hasan nenni

Nenni nenni Osman nenni

Derleyen: H Basri Tuncel

858,466Konular
981,160Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt