Aksa Genel Müdürü kim?
Cüneyt Uygun Aksa Enerji Genel Müdürü oldu! Aksa Enerji Üretim A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Serdar Nişli'nin Aksa Enerji Genel Müdürlük görevini devretmesi üzerine Cüneyt Uygun Aksa Enerji Genel Müdürü oldu…
Sertaç Uraz kimdir?
SERTAÇ URAZ 2006 – 2009 yılları arasında doğal gaz tesisat sektöründe Makine Mühendisi ve Firma Sahibi olarak Vizyon Mühendislik bünyesinde çalışan Uraz, 2010 yılında Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. bünyesine katıldı. Uraz, 2012 – 2019 yılları arasında Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü olarak çalışmıştır.
Aksa Doğalgaz kime ait?
Aksa Doğalgaz, 2002 yılında Kazancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuş, doğalgaz dağıtımı yapan şirket.
Alper Konyalı kimdir?
ALPER KONYALI Mesleki Yeterlilik Kurumu nezdinde hazırlanan GAZBİR Mesleki Standart Oluşturma Komisyonları'nda Komite Başkanlığı yapan Alper Konyalı, halen Aksa Doğalgaz'da Başkan Yardımcısı ve kendisine bağlı yirmi doğal gaz dağıtım şirketinin Grup Genel Müdürü ile Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürüyor.
Murat Kirazlı kimdir?
Kirazlı, Eylül 2014 tarihinde Enerji Ticareti Direktörü olarak Aksa Enerji Grubu'na katılmış ve daha sonra Enerji Satış ve Ticaretinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Murat Kirazlı ayrıca Aksa Elektrik Grubu İcra Kurulu Üyesi ve Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürüdür.
Serdar Nişli kimdir?
Serdar Nişli, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü'nden lisans ve yüksek lisans dereceleri alarak mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından ÇayırhanTermik Santrali (TEK) ve özel sektörde 18 yıl farklı görevler üstlenen Nişli, 1996 yılında Kazancı Holding bünyesine katılmıştır.
Aksa Doğalgaz kaça kadar açık?
Hizmetlerimizden yararlanmak ve ihtiyacınız olan her konuda ayrıntılı bilgi almak için 7/24 kesintisiz hizmet veren çözüm merkezimizi arayarabilirsiniz. Kaçak ve sızıntı gibi acil durumlarda 187 Doğal Gaz Acil Hattımızı arayarak bize ulaşabilirsiniz.
Aksa özel şirket mi?
Türkiye'nin en büyük özel doğalgaz dağıtım şirketi | Aksa Doğalgaz.