Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Malatya'da Veli Ağbaba'ya silahlı saldırı

Malatya'da Veli Ağbaba'ya silahlı saldırı
0
48

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Malatya%2Dda%2DVeli%2DAgbaba%2Dya%2Dsilahli%2Dsaldiri%2D224323%2Ejpg

Olayda Ağbaba ve yanındakiler yaralanmazken, parti üyesi olduğu belirtilen şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Olay, sabah saatlerinde Atatürk Meyda’nın meydana geldi. CHP’li Ağbaba, partisinin ilçe teşkilatı ile ilçe binasında toplantı gerçekleştirdi. Bu sırada parti üyesi olduğu belirlenen Cihangir S., partide toplantı yapıldığı sırada yanındaki tabancayla ateş açtı ve daha sonra bölgeden uzaklaştı. Akabinde ilçe binasına çok sayıda polis grubu sevk edildi. Tabancadan çıkan mermiye ilişkin 1 boş kovanın bulunduğu olayda CHP Genel Lider Yardımcısı Veli Ağbaba ile İlçe Lideri Ali Aslan’ın gaye olduğu bildirildi. Olayda ölen yahut yaralı olmazken, olay yerine gelen polis, boş kovanı alıp, görgü şahitlerinin tabirlerine başvurdu. Polis takımları olay sonrası kaçan Cihangir S.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Olaydan sonra Malatya Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada şu tabirlere yer verildi:

“26 Ağustos 2019 tarihinde saat 11.42'de, Cumhuriyet Halk Partisi Akçadağ İlçe Teşkilatı binasında parti toplantısı yapıldığı esnada, CHP üyesi olduğu belirtilen C.S. isimli şahıs tarafından, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve İlçe Lideri Ali Aslan’ın bulundukları yer maksat alınarak tabancayla bir el ateş edilmek suretiyle silahlı akın olayı meydana gelmiştir. Taarruzda rastgele bir yaralanma kelam konusu olmayıp, olayda kullanılan silaha el konulmuştur. Emniyet güçleri tarafından olaydan sonra firar eden şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir.”

AĞBABA: SİLAHI BEN ALDIM

CHP Genel Lider Yardımcısı Veli Ağbaba ise “Olayda parti üyemiz silahla bize yanlışsız ateş etti. Akabinde çabucak ben ortaya girdim elinden silahı aldım ve sonrasında kaçtı gitti, ortaya ben girdim. Olayda ölen yahut yaralanan yok” dedi.

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt