Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Maliye müdür yardımcılığı sınavı olacak mı?

Maliye müdür yardımcılığı sınavı olacak mı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Sınavı
2019 Maliye müdür yardımcılığı sınavı ne süre

Önümüzdeki aylarda 2019 Maliye müdür yardımcılığı sınavı yapılacağına dair söylentiler varBu konuda maliyeden bir kaç arkadaşımla görüştüm söylentilerin dürüst olduğunu ama Maliye Bakanlığının henüz bir izah etme yapılmadığını belirttiler *

Similar threads

Ekim 2019 Müdür başyardımcılığı sınavı 1 ve 2 Ekim 2019 tarihinde yapılacak olan Müdürlük, Müdür başyardımcılığı ve Müdür yardımcılığı sınavlarının soru ve cevaplarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz 2019 müdür başyardımcılığı sınavı soru ve cevapları Sınava girecek adaylara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
2019 Milli Eğitim Bakanlığı müdür ve müdür yardımcılığı sınavı ne zaman Milli Eğitim Bakanlığı, 2019 yılında eğitim kurumları müdür ve müdür yardımcılığı seçme sınavı açacak Bakanlığın bir üyemize verdiği cevaba tarafından, imtihan 2 Ekim 2019 tarihinde yapılacaktır Yeni yapılacak sınav...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Gelecek ay göreve başlayacak Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in kabinesini Brexit, genişleme, iklim değişikliği, ticaret savaşları ve bütçe gibi zorlu başlıklar bekliyor. Jean-Claude Juncker Komisyonu’ndan 1 Aralık’ta görevi devralacak ve 2024'e kadar görevde kalacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
DEVLET MEMURLARI KANUNU kisim 4 KISIM IV Hizmet Şartları ve Şekilleri BIRIM: 1 Atanma Asli memurluğa atanma: Madde 58 – (Öbür: 1251982 267023 md) Adaylık devresi içinde eğitimde başarılı olan ve olumlu sicil alan adaylar sicil amirlerinin teklifi ve atamaya yetkili amirin onayı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski ulusal güvenlik danışmanı Michael Flynn'in yargılandığı davada bir Türk işadamı yer alıyor. Flynn'in eski iş ortağı Ekim Alptekin, Türk hükümeti adına Fethullah Gülen'in iadesi için "komplo kurmak" ve "yabancı bir devlet adına kayıt dışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt