Malkoçoğlu Burak Özçivit Hürrem Kriziyle İlgili Neler Söyledi? burak özçivit malkoçoğlu burak özçivit hürrem meryem uzerli Sevgili melekler, Muhteşem Asır'daki Hürrem Krizi sürerken, dizi oyuncularından Burak Özçivit konuyla ilgili bazı direktifler yaptı Geçtiğimiz akşam İzzet Çapanın Akaretlerdeki mekanı Limonata Town Dowmdan çıkarken görüntülenen Özçivit bakın neler söylemiş 1548620477 1548620477 malkocogluburakozcivithurremkriziyleilgilinelersoyledi5c4e12c1e6cf1malkocogluburakozcivithurremkriziyleilgilinelersoyledi5c4e12c1e6cf1 malkocogluburakozcivithurremkriziyleilgilinelersoyledi5c4e12c1e6cf1 Harikulade Asırda Malkoçoğlu karakterini canlandıran oyuncu, Meryem Uzerlinin hasta olduğunu öne sürerek Berline gitmesi ve sete dönmemesiyle ilgili olarak; Olayın böyle olmasını hiç istemedim Böyle olması bizi çok üzüyor Meryem'i fazla seviyorduk dedi Özçivit, Uzerli' nin diziden ayrılmasının arkasında ekibe katılacağı söylenen Vahide Gördüm hakkında bir bilgisinin olmadığını söyledi Burak Özçivit, Cüneyt Arkın'ın Malkoçoğlu'nu şarap içip, kadınlarla yatan bir adam haline getirdilersözlerinin hatırlatılması üstüne ise; Cüneyt abiye selamlar Onu fazla seviyorum Ustalara söz söylenmezdedi Akşam