Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Malt Arıza Şarkısı

Malt Arıza Şarkısı
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Malt Arıza şarkı sozu

Aslında beni seviyormuş
Ama eskisi gibi değil
Gibi derken ama hani yani
Kendi de bilmiyorumuş
Başka biri yokmuş
Ama arada bir olsun istiyorumuş
Ben aşık mıymışım hala
Mesela onu da bilmiyorumuş
Gevelenme konuş artık
Bittiyse bitti terkse terk
Bizi mazeretlere bağlama
Ayrıldık de ama ağlama

Sen anlat anlarım
Ağlatırsan da ağlarım
Sen tamirat sesiysen tepemde
Yaparım bilgisitenlarcom
Arıza cıkarırım

Similar threads

Ferhat Gocer Yanındayım Şarkı Sozu Ferhat Gocer 2019 Biz Aşkımıza Bakalım Albumu Şarkı Sozleri Ne guzel gunler yaşamıştık seninle Ben hatırladıkca hala gulumsuyorum Ne guzel korkardın yanıma geldiğinde Her an her hucremle ozluyorum Ne kadar uzak olsanda Ben yine yanındayım Toprağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Türk Sanat Müziği Şarkıları Listesi Türk Sanat Müziği Şarkıları Türk Sanat Müziği Şarkıları A'dan Z'ye Listesi A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z Açık bırak pencerini Açılan bir gül gibi Ada sahillerinde Adalardan bir yar gelir Adanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
KLASİK TÜRK VE DÜNYA MASALLARI PİRE İLE SİVRİSİNEK Zıplama yeteneğini kaybetmiş pireyle, uçma yeteneğini kaybetmiş sivrisinek yolda karşılaşmışlar. Bir ağacın altına oturup konuşmuşlar. İkisinin de paraları varmış ve ilk karşılaştıkları yere bakkal dükkânı açmışlar. Tatlı dilli, güler yüzlü...
Cevaplar
2
Görüntüleme
388
858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt