Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Malt Neanderthal

Malt Neanderthal
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Malt Neanderthal

Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime
Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime

Ne anlarlar dertten halden
Hepsi gelmiş Neanderthalden

Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime
Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime

Ne anlarlar dertten halden
Hepsi gelmiş Neanderthalden

Brakisefal, Mezosefal
Dolikosefal
Dışı seni
İci beni yakar

Similar threads

Kimseye Etmem Şikayet Sozleri Kimseye Etmem Şikayet kimseye etmem sikayet ağlarım ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet Sertab Erener Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozleri kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime perdei zUlmet cekilmiş,korkarım ikbalime titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Nev 2019 Albumu Kimseye Etmem Şikayet, Nev Kimseye Etmem Şikayet Şarkı Sozleri kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime kimseye etmem şikayet ağlarım, ben halime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime Perdei zulmet cekilmiş korkarım ikbalime Titrerim mucrim gibi baktıkca istikbalime
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Ataturk'un sevdiği turkuler hangileridir? Mustafa Kemal Ataturk'un sevdiği tukulerin isimlerini ve sozlerini sayfamızda bulabilirisniz Yanık Omer Yanık Omer her savaştan bir yara taşıyor Yanık Omer yiğit Omer oğunmeden yaşıyor Kurtuluş Savaşında yirmi sekiz yaşında Mangasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Atatürk'ün sevdiği türküler hangileridir? Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği tükülerin isimlerini ve sözlerini sayfamızda bulabilirisniz Yanık Ömer Yanık Ömer her savaştan bir yara taşıyor Yanık Ömer yiğit Ömer öğünmeden yaşıyor Kurtuluş Savaşında yirmi sekiz yaşında Mangasının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt