malta köşkü MALZEMELER 10 karakter 10 adet Malta Eriği 1 kg süt 1 su bardağı irmik 1 su bardağı tozşeker 6 adet kakaolu bisküvi 100 gr margarin vanilya sosu için: 1 su bardağı süt 1 su bardağı su 15 çorba kaşığı darı nişastası 15 çorba kaşığı kakao HAZIRLANIŞI Erikleri sırça kaseye yerleştirin Diğer bir kapta da irmik, süt, vanilya, margarin ve şekeri kısık ateşte koyulaşana kadar pişirin sonra bu karışımın yarısını eriklerin üstüne dökün Kakaolu bisküvileri yerleştirip kalan sütlü karışımı bisküvilerin üstüne dökün Pastayı bir gece buzdolabında bekletin Sos malzemesi için suyla nişastayı eritin Kakao ve süt ekleyin, koyulaşıncaya değin pişirin Sos ılınınca pastanın üzerinde gezdirin id