Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Manavgat'ta çıkan dev yangında çiftliği yanan Tuğba Özay felç geçirdi!

Manavgat'ta çıkan dev yangında çiftliği yanan Tuğba Özay felç geçirdi!
0
46

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Nmj24_1627546471_8924.jpg

Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı Antalya'daki Manavgat'ta çiftliği tutuşan Tuğba Özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Geçtiğimiz gün Antalya'da öğlen çıkan dev yangın için 4 farklı noktadan müdahale ediliyor. Yangının sıçradığı yerde çiftliği olan manken Tuğba Özay, sosyal medya hesabından acil yardım çağrısında bulunarak video ile yardım istedi. 

Umhu7_1627546799_9988.jpg

Çiftliğine yetişmek için apar topar yola çıkan Tuğba Özay hüngür hüngür ağlayarak, "Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat'a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin" dedi.

TUĞBA ÖZAY FELÇ GEÇİRDİ

Hastane odasında yattığı yerden video yayınlayan Özay, "Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı.

MN55P_1627548270_1607.jpg

Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor" ifadelerini kullandı.

hE7Yt_1627546742_9067.jpg

'BÖYLE FELAKET GÖRMEDİM'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 'En kötü günümüzü yaşıyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir yangın görmedim' dedi.

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt