Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yandığı İçin Üzüntüden Felç Geçiren Tuğba Özay'a Gelen Akılalmaz Yorumlar

Manavgat'ta Çıkan Yangında Çiftliği Yandığı İçin Üzüntüden Felç Geçiren Tuğba Özay'a Gelen Akılalmaz Yorumlar
0
19

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-60c938558bd3de5e64c57e528fe4bc71badd207c.jpg

Antalya’nın en kalabalık ilçelerinden olan Manavgat’ta, dört farklı yerden başlayan yangın, poyrazın da tesiri ile kısa müddette yayıldı ve yerleşim yerlerine sıçradı. İçimizi yakan ve tasayla takip ettiğimiz bu yangında Tuğba Özay'ın meskeni ve çiftliği de yandı. Ağlayarak hudut krizi geçiren Tuğba Özay, üzüntünden felç geçirip hastanelik oldu. Yaptığı paylaşımlara gelen akılamaz yorumlar pes dedirtti!

Dün öğlen saatlerinde tekrar ciğerimize ateş düştü; Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 4 başka noktada orman yangını çıktı.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Yangının sıçradığı yerlerden birisi de ünlü model Tuğba Özay'ın konutu ve çiftliği...

Yangın çıktığı andan itibaren daima paylaşım yapan Tuğba Özay, hudut krizi geçirdi.

Ağlayarak çektiği görüntülerle daima yardım davetinde bulunan ünlü model, en sonunda dayanamayıp Manavgat'a gitti.

Ve sonrasında da olanlar oldu...

Instagram öyküsünden yaptığı bu paylaşımın akabinde felç geçirdi!

Bu gönderiyi Instagram'da gör

EnMagazin (@ennmagazinn)'in paylaştığı bir gönderi

Yaşadığı kedere dayanamayıp hastanelik olan Tuğba Özay, "Arkadaşlar ben felç geçirdim. Yandı, her yer yandı. Çiftliğimiz, konutumuz her şey yandı. Dünden beri yalvarıyorum. Takviye istiyorum. Yandı, her yer yandı. Ben böyleyim, felç geçirdim." dedi.

Ve inanamayacaksınız ancak siber zorbalar tekrar birbirinden leş yorumlar yaptı...

Evet, şu durumda bile beşerler iğrenç yorumlar yapmakta beis görmedi.

Kafayı yememek elde değil...

Çok şey yazılır da bu bireye... Neyse!

Olağan mi?

Lütfen şu paylaşımlarını izleyin! Nasıl makus kalpli beşerler var aklımız almıyor hakikaten...

858,481Konular
981,450Mesajlar
29,613Kullanıcılar
yusuf25343Son üye
Üst Alt