iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 Çorba Kaşığı Süzme Yoğurt
100 gr Taze Ispanak
2 Diş Sarmısak
12 Çay Kaşığı Tuz
1 Çorba Kaşığı Krema
HAZIRLANIŞI
Ispanakları ince ince piyazlık olacak şekilde doğrayınÇukur bir kaba aktarınSüzme yoğurdu ilave edin
Sarmısakların kabuğunu soyduktan sonra dövünTuz ve krema ile karıştırınIspanakların üzerine ekleyin ve iyice harmanlayıp,servis yapın
1 Çorba Kaşığı Süzme Yoğurt
100 gr Taze Ispanak
2 Diş Sarmısak
12 Çay Kaşığı Tuz
1 Çorba Kaşığı Krema
HAZIRLANIŞI
Ispanakları ince ince piyazlık olacak şekilde doğrayınÇukur bir kaba aktarınSüzme yoğurdu ilave edin
Sarmısakların kabuğunu soyduktan sonra dövünTuz ve krema ile karıştırınIspanakların üzerine ekleyin ve iyice harmanlayıp,servis yapın