Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mandalinalı Cheesecake Porsiyonluk

Mandalinalı Cheesecake Porsiyonluk

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Mandalinalı Cheesecake Porsiyonluk Tarifi İçin Malzemeler TABANI İÇİN;


*2 paket yulaflı bisküvi
*23 yemek kaşığı tereyağı

KREMASI İÇİN;


*400 gr labne peynir
*1 paket sıvı krema
*2 adet yumurta
*2 yemek kaşığı mısır nişastası
*1 yemek kaşığı un
*1 su bardağı toz şeker
*1 paket vanilya

MANDALİNALI SOS İÇİN;


*2 su bardağı mandalina suyu
*Yarım su bardağı toz şeker
*1 5 yemek kaşığı mısır nişastası

Mandalinalı Cheesecake Porsiyonluk Tarifi Yapılışı Muffin kalıplarına kağıtları yerleştirin Bisküvileri rondoda çekerek toz hale getirin Tereyağını eritip, bisküvilere ekleyerek iyice karıştırın ve kalıplara paylaştırıp kaşığın tersiyle ya da çay bardağının tabanıyla üzerlerine bastırın Labne peynir, vanilya, krema ve toz şekeri mikserin düşük devrinde çırpın, baloncuk oluşmasın, oluştuysa da kürdanla patlatın Nişasta, un ve teker teker yumurtaları ekleyip miksersiz iyice karıştırın Karışımı bisküvi tabanının üzerine paylaştırın Fırının alt bölümüne su dolu kabı, orta bölüme de cheesecake tepsisini yerleştirin Önceden 170 derecede ısıtılmış fırında 35 dk kadar pişirin
Sosu için; mandalina suyunu sıkın, diğer malzemelerle birlikte küçük bir tencerede çırpma teliyle karıştırarak pişirin Koyu olursa, az bir miktar su ile açabilirsiniz
Kek piştikten sonra fırının içinde soğumasını bekleyin Soğuduktan sonra çıkarıp üzerine mandalinalı sosu paylaştırın Buzdolabında en az 34 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz Ben üzerini çikolata sos ile süsledim Siz toz Antep fıstığı, Hindistan cevizi vs ile tercihinize göre süsleyebilirsiniz
?Afiyet olsun ???
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt