Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mandalinalı Sığır Eti Tarifi Resimli

Mandalinalı Sığır Eti Tarifi Resimli

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Resimli Mandalinalı Sığır Eti Tarifi
Mandalinalı Sığır Eti nasıl yapılır

Malzemeler
250 gram yağsız dana eti
1 tatlı kaşığı akıcı yağ
bir parça rezene
bir parça anason
bir tutam karabiber
1 çorba kaşığı un
1 diş sarmısak
Yarım tutam zencefil
2 adet pırasa (beyaz kısımları)
1 akarsu bardağı kırmızı şarap
2 su bardağı et suyu
4 çorba kaşığı mandalina suyu
1 adet mandalina kabuğu
15 adet kestane
Yarım kg balkabağı



Yemeğin Tarifi
Teflon tavaya kuşbaşı iriliğinde doğranmış etleri alın Üzerine bir parça rezeneyi, anasonu, karabiberi ve bir çorba kaşığı unu serpin, adamakıllı karıştırın Etleri sürekli karıştırarak, pişirin

Bambaşka bir tencereye 1 tatlı kaşığı değişken yağı alın Sarımsağı, zencefili ve ufak doğranmış pırasaları ekleyin Birkaç dakika pişirdikten daha sonra etleri, şarabı, et suyunu, mandalina suyunu ve ince şeritler biçiminde kesik mandalina kabuğunu ilave edin Tencerenin kapağım kapatın Ağır ateşte yaklaşık bir buçuk saat pişirin

Kestanelerin dış ve iç kabuklarını soyun Balkabağını da kabuğunu soyduktan sonra çekirdekli kısımlarım temizleyin Balkabağını 4 cm boyunda 2 cm eninde ve 5 mm kalınlığında parçalar şeklinde muhakkak Kestaneleri ve balkabağını etli karışıma ekleyin Yumuşayana değin pişirin Sıcak servis yapın *
 
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt