Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Manga - Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Manga - Alışırım Gözlerimi Kapamaya
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Manga Alışırım Gözlerimi Kapamaya alışırım gözlerimi kapamaya tab alışırım gözlerimi kapamaya nota notaları manga alış Tertemizdi sözde dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke bütün rüyalarım Defalarca sorular sordum fakat cevaplarını alamadım Daima yalan söylenmiş hep yalan Kavuşamadı hiç ayrılanlar, masallar gerçek olmadı Aşık oldugum sokaklarda kimseler konuşmadı Fakat büyük kasaba hiç susmadı defalarca ağladı daima ağladı Son bir umut verse biri Ve güzel olacak bir gün herşey dese Ben inanirim olur ya de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya Bir yol görünse uzaklarda ışıklar altında son bulan alsa beni götürse karanlığa teslim olmadan Cefa gördü asfaltlar, çatlaklarına kan doldu Yıkıntılar arasında kaç çocuğun hayalleri kayboldu? İnsan neden kendini unuttu niçin kendinden oldu? Hangi yolda kaç birey bir hiç uğruna canından oldu? Her Zaman yalan söylenmiş daima yalan Ayrılanlar hiç kavuşmadı, dinlediğim masallar hiç hakiki olmadı Kimse sandığım kadar masum kalmadı, savaş durmadı vefat azalmadı Son bir umut verse biri Ve hoş olacak bir gün herşey dese Ben inanirim belki de bu yalana Ben de alışırım gözlerimi kapamaya  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt