Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Manga Beni Benimle Bırak şarkısı sozu

Manga Beni Benimle Bırak şarkısı sozu
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Manga Beni Benimle Bırak şarkı sozu

Manga Beni Benimle Bırak şarkı sozleri

Al bu dunya, al senin olsun
Benim hic gozum yok, hepsi senin olsun
Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dunyada
Varını, yoğunu al, hepsini al da
Beni benimle bırak
Beni benimle bu cehennemde
Ruhum senden cok uzak
Yabancıyım senin cennetine
Al bu dunya, al senin olsun
Ne olur benden artık uzak dur
Bir gunahım varsa işlediğim, o benim borcumdur
Sen varını yoğunu al, hepsini al da
Beni benimle bırak
Beni benimle bu cehennemde
Ruhum senden cok uzak
Yabancıyım senin cennetine

Similar threads

Manga beni benimle bırak şarkısı Al bu dunya, al senin olsun Benim hic gozum yok, hepsi senin olsun Ama son bir dilegim var senden su gaybana dunyada Varını, yogunu al, hepsini al da Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden cok uzak Yabancıyım senin cennetine Al...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
imagesmangabenibenimlebirak5adae8d7626ec Al bu dunya al senin olsun Benim hic gozum yok hepsi senin olsun Ama son bir dilegim var senden su gaybana dunyada imagesmangabenibenimlebirak5adae8d87090b Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden cok uzak Al bu dunya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Manga beni benimle bırak manga nota manga beni benimle bırak notaları şarkı notaları beni benimle bırak nota Son zamanda mangakolik oldum desem yeridir bilhassa de bu parçasını sürekli dinlediğim lüzum sözler gerk o ilk giriş müziği süperr son albümden olan Beni benimle bırak sözleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Manga Beni Benimle Bırak Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm değil, tümü senin olsun Lakin son bir dilegim var senden su gaybana dünyada Varını, yogunu al, hepsini al da Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden çok uzakta Yabancıyım senin cennetine Al bu dünya, al...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Manga grubunun bütün şarkılarının sözleri Alışırım Gözlerimi Kapamaya Tertemizdi güya dünya gözlerimi açtığım anda Hiç acele ile inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışarıya bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt