Manga Dünyanın Sonuna Doğmuşum Naber bak, bende tasa yok tasa değil Mutluyum bundan böyle bir beynim değil Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım değil Kişisel neyim kaldı oysa bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim besbelli Atın ölümü arpadan olsun Her yiğit gibi benimki de meydanda Tıklama konusu farklı bir dava Mahkemelerde görülüyor hala Namusu ayak arasında ararım Kadınsı sinek bile görsem söz atarım Çakma makma, üçe beşe bakmam Önüm, arkam, sağım solum markam Bana pastamı verin, ekmeğe gerek değil Ben tüketmeden var olamam Ayna, ayna hadi söyle benden daha gamsızı var mı? Ayna, ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı? Dünyanın sonuna doğmuşum ya da ölmüşüm de haberim yok İyi bilirdik derler elbet ardımdan Bundan büyük bir yalan değil Değil, bundan büyük yalan değil Bana dokunmayan yılan bin yaşasın Rivayet yapar, keyfime bakarım Ağzımda sakız, elimde çanta Fink atarım kaldırımlarda Bağlanmaya sonuna kadar karşıyım Fakat dizilerimden beni ayırmayın Değişir dünyam bir tuşla uzaktan Elimdeki kumandam hayatıma kumandan Yeni bir kart verdi bugün bankam Puanlarım artık en büyük kankam Olmasa da cebimde beş kuruş para Cebimdeki telefon on numara Allah allah kuytu numara Kim acaba? Alo?Bak kızım, yedi kocalı hürmüz gibi dolan Lakin ailemizin kızı gibi davran, Seni alacak biri de bulunur elbet En kolay parayı hep sen kazan Ayna, ayna hadi söyle benden daha gamsızı var mı? Ayna, ayna hadi söyle benden daha arsızı var mı? Dünyanın sonuna doğmuşum ya da ölmüşüm de haberim yok İyi bilirdik derler elbet ardımdan Bundan büyük bir yalan değil Yok, bundan büyük yalan yok Sıkıldım fazla, her dakika düşünmekten, üzülmekten Bundan Böyle yok, kalmadı gücüm düşmekten, yenilmekten Pişmanım erken vazgeçmekten, kendimden Bu alem geçmiş kendinden Ne kazanç elden? Dünyanın sonuna doğmuşum veya ölmüşüm de haberim yok İyi bilirdik derler elbet ardımdan Bundan büyük bir yalan yok Değil, bundan büyük yalan yok Çakma makma, üçe beşe bakmam Önüm, arkam, sağım solum markam Bana pastamı verin, ekmeğe lüzum yok Ben tüketmeden var olamam