Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Emrah'tan yeni proje!

Manga grubunun solisti Ferman Akgül ve Emrah'tan yeni proje!
0
135

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
manga_grubunun_solisti_ferman_akgul_ile_emrahtan_yeni_proje_1650119633_6173.jpg

2001 yılından beri geniş hayran kitlesine sahip olan Manga grubu, iddialı şarkılarıyla hafızalarda yer etmeye devam ederken, Ferman Akgül yeni projesinden bahsetti. Akgül, "Bu aralar Küçük Emrah'la bir münasebetimiz var, bir şeyler yapacağız" dedi.

Bir döneme damgasını vurmuş Manga grubunun başarılı sesi Ferman Akgül geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Turne arasında olduğunu söyleyen Akgül basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Yeni film şarkıları ve müzik projelerinden bahseden ünlü şarkıcı, sözlerinde şaşırtan bir açıklamaya da yer verdi. Bergen filminden sonra arabesk müziğinin gündemde olduğu bu son zamanlarda Akgül, şarkıcı Emrah ile yeni proje hazırlıkları içinde olduğunu söyledi.

yi4EW_1650119223_0783.jpg
Ferman Akgül

"İBRAHİM ABİNİN ÖLÜMÜ BENİ ÇOK ÜZMÜŞTÜ"

İbrahim Erkal'ın vefatına derinden üzüldüğünü ifade eden Akgül, "Onun kasetlerini çok dinlerdim ve bana çok iyi gelmiştir. Bu aralar Küçük Emrah'la bir münasebetimiz var, bir şeyler yapacağız" şeklinde konuştu.

WkfBe_1650119270_8884.jpg
Ferman Akgül yeni projesinden bahsetti

Akgül, gazetecilerin sorularını yanıtladıktan sonra Nişantaşı sokaklarında dolaşmaya devam etti.