Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Manga Ya Evde Yoksan Şarkı Sozleri

Manga Ya Evde Yoksan Şarkı Sozleri
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Manga Ya Evde Yoksan Şarkı Sozu

Manga Ya Evde Yoksan Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri

Aşkınla ne garip hallere duştum
Her şeyim tamamda bir sendin noksan
Yağmur yaş demeden yollara duştum
İcim urperiyor ya evde yoksan
Ya yolu kaybettim ya ben kayboldum
Ne olur bir yerden karşıma cıksan
Tepeden tırnağa sırılsıklam oldum
Elbisem gundelik pabucum delik
Haberin olsa da sobayı yaksan
Yağmur iliğime gecti ustelik
Sarhoşsam kapını caldığım anda
Sac baş darmadağın acık sacıksa
Bir de ufak rakı varsa yanımda
Sabahlara kadar icsek sevişsek
Ne ben işe gitsem ne sen sayılsan
Derin bir uykunun dibine duşsek
Ne kadar uşudum nasıl acıktım
İlk once sıcacık banyoya dalsam
Sanırsın şu anda denizden cıktım of
Yanlış mı aklımda kalmış acaba
Muhabbet sokağı numara 90
Boşa mı gidecek bu kadar caba

Muzik: Orhan Gencebay

Similar threads

Ya Evde Yoksan Aşkınla ne garip hallere duştum Her şeyim tamamda bir sendin noksan Yağmur yaş demeden yollara duştum İcim urperiyor ya evde yoksan Ya yolu kaybettim ya ben kayboldum Ne olur bir yerden karşıma cıksan Tepeden tırnağa sırılsıklam oldum İcim urperiyor ya evde yoksan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Orhan Gencebay şarkı sözleri orhan gencebay şarkı sözleri Ya Evde Yoksan Aşkınla ne garip hallere düştüm Herşeyim tamamda bir sendin eksik Yağmur yaş demeden yollara düştüm İçim ürperiyor ya evde yoksan Ya yolu kaybettim ya ben kayboldum Ne olur bir yerden karşıma çıksan Tepeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Ya evde yoksan kim soyluyor? maNga – Ya Evde Yoksan – (Orhan Gencebay İle Bir Ömür vol.1) – YouTube. Ya Evde Yoksan bestecisi kimdir? Ya evde yoksan şiiri ilk olarak Orhan Gencebay tarafından bestelenmiştir. Haluk Bilginer ve Özcan Deniz'in "Neredesin Firuze?" filmi için bestelenmiştir. İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Manga Ben Bir Palyacoyum şarkısı sozu Manga Ben Bir Palyacoyum şarkı sozleri Duman olur lodosta butun hayallerim Yağmur yağar sel olur,yuzer evim Gider kaldırımdaki cukurları bulurum Yuzumde bir tebessumle kırılır boynum Kaderin patlak frenli tekerleri Bulur durakta bekleyen beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt