mangadan 2 şarkı sözü! manganın şarkıları manganın şarkı sözleri Manga Sakın Bana Söyleme Kurtar,beni bu derin âmâ kuyudan Tut elimi,çek beni,yerleştirme beni bir başıma Gitme geriye,dönme evine,geriye doğru,etme eyleme Bu bir ağıttır sen gidice söylenen Son kere,bir defa olsun dinle beni Unut artık olup biteni yalvarırım lütfen Bir şansım daha olmalı,senin içinde gizlenen Bir şansım daha olmalı,bu sona boyun eğmeyen Kurtar,ver elini,uzat bana Kırma benim kalbimi,yalvarırım lütfen Bu bir ağıttır benim içimde gizlenen Bu bir ağıttır sen gidince söylenen Kurtar beni bu gecenin karanlığından Dibini bile göremediğim kahrolası boşluktan Gitme,verme başka birine,versen bile söyleme Sakın bana söyleme,yapsan bile söyleme!! Ben miydim senin peşinden gelen? Sendin karşıma geçip diz çöken Kadın mı sandın kendini aniden? Kaçan sen oldun kovalayan ben Daha ne kadar sana yalvaracağım be pislik?! Kadın mı sandın sen kendini bilmeden?! Manga Sakın Bana Söyleme Kurtar,beni bu derin âmâ kuyudan Tut elimi,çek beni,sipariş verme beni bir başıma Gitme geriye,dönme evine,geriye doğru,etme eyleme Bu bir ağıttır sen gidice söylenen Son defa,bir defa olsun dinle beni Unut bundan böyle olup biteni yalvarırım lütfen Bir şansım daha olmalı,senin içinde gizlenen Bir şansım daha olmalı,bu sona boyun eğmeyen Kurtar,ver elini,uzat bana Kırma benim kalbimi,yalvarırım lütfen Bu bir ağıttır benim içimde gizlenen Bu bir ağıttır sen gidince söylenen Kurtar beni bu gecenin karanlığından Dibini bile göremediğim kahrolası boşluktan Gitme,verme diğer birine,versen bile söyleme Sakın bana söyleme,yapsan bile söyleme!! Ben miydim senin peşinden gelen? Sendin karşıma geçip diz çöken Bayan mı sandın kendini birden? Kaçan sen oldun kovalayan ben Daha ne kadar sana yalvaracağım be pislik?! Bayan mı sandın sen kendini bilmeden?!