iltasyazilim
FD Üye
Mangal Nasıl Yapılır
Mangalda Et Pişirme
Mangalda pişirilen etin lezzetli olabilmesi için çevirme işlemi çatal yerine maşa ile yapılmalıdır Çatalla çevrilen etlerin içindeki sular ateşe aktığı için, pişirdiğiniz et az kalsın ota dönüşür Unutmayın oysa, etin leziz olmasının en kayda değer unsuru içindeki suyu ile birlikte pişmesidir
Mangalda pişirdiğiniz ete duman kokusunun ve tadının sinmemesi için yıkadığınız bir elma ya da bir parça limonun kabuğunu ateşe atın
Ateşe atacağınız birkaç dal biberiye de ete bambaşka bir tat katabilir *
Mangalda Et Pişirme
Mangalda pişirilen etin lezzetli olabilmesi için çevirme işlemi çatal yerine maşa ile yapılmalıdır Çatalla çevrilen etlerin içindeki sular ateşe aktığı için, pişirdiğiniz et az kalsın ota dönüşür Unutmayın oysa, etin leziz olmasının en kayda değer unsuru içindeki suyu ile birlikte pişmesidir
Mangalda pişirdiğiniz ete duman kokusunun ve tadının sinmemesi için yıkadığınız bir elma ya da bir parça limonun kabuğunu ateşe atın
Ateşe atacağınız birkaç dal biberiye de ete bambaşka bir tat katabilir *