Mangal Nasıl Yapılır
Mangalda Et Pişirme
Mangalda pişirilen etin lezzetli olabilmesi icin cevirme işlemi catal yerine maşa ile yapılmalıdır Catalla cevrilen etlerin icindeki sular ateşe aktığı icin, pişirdiğiniz et adeta ota donuşur Unutmayın ki, etin lezzetli olmasının en onemli unsuru icindeki suyu ile birlikte pişmesidir
Mangalda pişirdiğiniz ete duman kokusunun ve tadının sinmemesi icin yıkadığınız bir elma ya da bir parca limonun kabuğunu ateşe atın
Ateşe atacağınız birkac dal biberiye de ete farklı bir tat katabilir
Mangalda Et Pişirme
Mangalda pişirilen etin lezzetli olabilmesi icin cevirme işlemi catal yerine maşa ile yapılmalıdır Catalla cevrilen etlerin icindeki sular ateşe aktığı icin, pişirdiğiniz et adeta ota donuşur Unutmayın ki, etin lezzetli olmasının en onemli unsuru icindeki suyu ile birlikte pişmesidir
Mangalda pişirdiğiniz ete duman kokusunun ve tadının sinmemesi icin yıkadığınız bir elma ya da bir parca limonun kabuğunu ateşe atın
Ateşe atacağınız birkac dal biberiye de ete farklı bir tat katabilir