1975'ten bu yana her 8 Mart Dünya Bayanlar Günü, bayanların muvaffakiyetlerini tanımak, yeteneklerini desteklemek ve görünür kılmak için bir fırsat. Mango gayeleri doğrultusunda bu kutlamaya, Meksikalı sanatçı Ana Leovy’un işbirliği ile hazırlanan kapsül koleksiyonun lansmanı ile dahil olmak istedi. Bu kapsülde, bayan koleksiyonunda yer alacak, sanatkarın çizimlerini yansıtan, sürdürülebilir malzemelerden üretilmiş iki adet tişört ve bir adet tote çanta bulunuyor.
Ana Leovy, yüklü olarak guaj ve akrilik boya ile çalışan genç bir Meksikalı sanatçı. Çalışmalarında, modadan, kültürden, hayallerden ve günlük hayattan ilham alan haller ve renkler aracılığıyla öyküler yaratarak, çeşitliliği gözler önüne seriyor. Sanatı, güçlü ve kendine güvenen karakterleri, bilhassa de genel olarak gerçek hayatla hayal gücü ortasında bir füzyon olan, enerjik bayanları temsil ediyor. Çalışmalarının karakteristik özelliği, hem iç hem de dış hoşluk konusundaki bakış açısını ortaya koymak maksadıyla, insan formunun bozulduğu oyunlar. Ana'nın kelamlarıyla: “Hem yaptığım çalışmalarda hem de hayatımda, bayanların sahip olduğu güç ve hassaslık bana daima ilham veren bir şey. Bunu bugün, yapıtlarımla kutlama imkanı benim için çok özel bir mana taşıyor. Mango, uzun vakitten beri hayranı olduğum bir marka; onunla iş birliği içerisinde, bayanlar ve cinsiyet eşitliği için verilen çabayı desteklemek benim için bir onurdur.”
Bu koleksiyonun satışlarından elde edilen gelirler, Güney Hindistan’daki cinsiyet eşitliği projelerine takviye olmak maksadıyla Vicente Ferrer Vakfı’na (FVF) bağışlanacak. Şu anda, FVF'nin bayan kolu, cinsiyet eşitsizliklerini (özellikle eğitimsel ve ekonomik anlamda) azaltmanın yanı sıra, tüm aksiyonlarında bayana yönelik şiddetle çaba etmeye ve bayanların güçlenmesine, özerkliğini kazanmasına ve onların topluma faal bir halde iştirake teşvik edilmelerine odaklanmaktadır. Mango ve Vicente Ferrer Vakfı ortasındaki iş birliği 2005 yılında başladı ve o vakitten beri şirketin farklı projeleri ve hareket alanlarında kesintisiz olarak devam etti.