Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

MANGO'NUN GENÇ YETENEĞİ İLK KAMPANYASINI ÇEKTİ

MANGO'NUN GENÇ YETENEĞİ İLK KAMPANYASINI ÇEKTİ
0
160

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

İtalyan fotoğrafçı Federico Sorrentino, Dan Martensen, Aleksandra Woroniecka, Sofía Sánchez de Betak ve Mango’dan oluşan juri üyeleri tarafından moda fotoğrafçılığının üstün yeteneği olarak seçildi.

Analog stili de içeren imalı bir Sorrentino stiline sahip manzaralar, 3 Aralık'ta “East End Girls” ismi altında yayınlanıyor.

Mango, geçen dönem “New Voices” İlkbahar/Yaz kampanyasının bir modülü olarak, yeni yetenekleri keşfetmeyi ve desteklemeyi amaçlayan genç fotoğrafçılara yönelik bir fotoğraf yarışı düzenlemişti. Kazanan kişi, marka için bir fotoğraf çekimi yapma fırsatı buldu ve 10.000 € armağan kazandı.

“New Voices” fotoğraf müsabakasını kazanan 33 yaşındaki fotoğrafçı, Londra'da model Birgit Kos ile “East End Girls” kampanyasının çekimlerini gerçekleştirdi. Mango ile kendi görüşlerini ve gidişatını paylaştığı, analog ve dijital fotoğraf makineleri ile spontane imajlar üzerinde çalıştı.

6ab5a066-93dd-4164-8bbc-1c8976567b7d-d1c33a6f-e7bf-4ce1-8ab8-b2fc43694c0c

Azimli olması sayesinde fotoğrafçılık kariyeri boyunca ilerleyen Sorrentino, “Bu fırsatı yakalamam işime daha ziyade ilgi ve dikkat göstermemi ve kariyerimde muhtemelen milletlerarası mealde bir adım atmamı sağladı” dedi. Mango üzere bir marka ile çalışma deneyimi hakkında ise şunları söyledi, “Mango ekibi ile çekimin gidişatının ne olduğuna dair görüş alışverişinde bulunduk; ancak birebir devirde sette kendi fotoğrafçılık vizyonumla hikayeye yaklaşımım konusunda beni özgür bıraktılar. Bu çekimin tüm tertibini ve prodüksiyonunu sahiden çok beğendim.”

Mango, yaratıcı yeteneklerin seslerini duyuran ve gelişen kültürel panoramayla stil tutkusunu güçlendiren manalı kampanyalar yaparak sahip olduğu topluluğun gücünü vurgulamaya devam ediyor. Koleksiyondan görünümler fotogaleride..

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt