Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Manisa Kebabı

Manisa Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Malzemeler :
• 500 g kuşbaşı et
• 2 orta boy havuç
• 2 orta boy patates
• 200 g bezelye
• 2 orta boy soğan
• 2 diş sarımsak
• 2 orta boy domates
• 4 tane sivribiber
• 1l su
• 50 g margarin
• Kekik,Tuz
• Krep Malzemesi
• ½ su bardağı un
• 1 su bardağı süt
• 1 yumurta
• 1 dal maydanoz
• 1 dal dereotu
• Tuz

Hazırlanışı :
Soğanları ince kıyın, margarinle pembeleşinceye kadar kavurun Havuçları ince ince dilimleyin, etlerle birlikte soğanlara ekleyin, 20 dakika kadar pişirin Üzerine 5 su bardağı su, patates, bezelye, sarımsak ve tuz koyarak 45 dakika kaynatın

İyice pişen malzemeleri süzgeçten geçirip bir tepsiye yayın, üzerine kekik serpip suyunu çekmesi için 10 dakika 180 derece fırında pişirin

Krep için un, yumurta, süt ve tuzu iyice çırpın Karışıma en son ince kıyılmış maydanoz ve dereotunu ekleyin Teflon tavada ince krepler yapın

Hazırladığınız krepleri bir kaseye oturtun, ,içine etli harcı yerleştirin, bohça şeklinde katlayıp, ters çevirerek tepsiye dizin, üzerlerine birer dilim domates koyarak 180 derece fırında 10 dakika pişirin, sıcak servis yapın
 
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt