Manken Didem Erol Diziden Kovuldu manken didem erol manken didem e Bizmez arkadaşım bitmez Ne kaprisleri biter nede tripleri bu mankenlerinmankendidemeroldizidenkovuldu5c4ea655a5081alt 1548658256 1548658256 mankendidemeroldizidenkovuldu5c4ea655d4c1amankendidemeroldizidenkovuldu5c4ea655d4c1a http:img65imageshackusimg65118512nz9 'GONCAKARANFİL' ADLI DİZİNİN SETİNDE SÜREKLI KAPRİS YAPTIĞI SÖYLENEN MANKEN DİDEM EROL, İKİNCİ BÖLÜMDE DEĞIL! atv'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden 'GoncaKaranfil'de rol bölge oyuncumanken Didem Erol, yönetmeni Atilla Cengiz'i çileden çıkartınca; ilk bölümden sonradan diziden kovuldu Adını, Hollywood yıldızlarıyla yan yandan çektirdiği fotoğraflar doğru duyuran Didem Erol'un 'GoncaKaranfil'in setinde; 'Ben bir Hollywood starıyım' diyerek, kaprisleriyle ekibi çileden çıkardığı belirtiliyor Dizi başladığı günden bu yana sete sürekli geç gelen Erol'un; kendine ayrı kulis isteyen ve yönetmene her fırsatta 'Ben dünyaca ünlü aktörlerle çalıştım Bana böyle davranamazsınız' dediği iddia ediliyor