Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mansia Saruhanlı üreticilere kasaları teslim edildi

Mansia Saruhanlı üreticilere kasaları teslim edildi
0
224

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

MANİSA (İGFA) - Zeytin üreticilerinin ürünlerinin kalitesinin korunması, bu amaçla plastik kasa kullanımının artmasını sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ilçesinde düzenlenen törenle 960 üreticiye 9 bin 600 adet zeytin kasasını teslim etti.

Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, MHP il Başkan Yardımcısı Ali Dağlıoğlu, Saruhanlı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Aytekin Yaralı, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, siyasi partilerin ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve üreticiler katıldı.

Saruhanlı İlçe Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur konuşmasında, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve projeye katkı sağlayan tüm personellere teşekkürlerini iletirken, “Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu üzüm sepeti dağıtım organizasyonunun ardından zeytin üreticilerimize kasa dağıtım töreni gerçekleştiriyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Çiftçilerimize yardım ediyor, onların yanında oluyor. Çiftçimizin her zaman yanındaydı, bundan sonra da yanında olacağına inanıyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Similar threads

MANİSA (İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeytin Üreticilerine 72 Bin Kasa Desteği projesi kapsamında Salihli’deki üreticilere zeytin kasası dağıttı. Salihli İtfaiye Amirliği’nde gerçekleştirilen kasa dağıtım törenine Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
MANİSA (İGFA) - Zeytin hasadında plastik kasa kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 72 Bin Kasa Desteği Projesi, Gölmarmara ilçesiyle devam etti. Gölmarmara ilçesindeki 210 üreticiye, 2100 adet zeytin kasası İtfaiye Amirliği’nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca yürütülen zeytin üreticilerine 72 bin zeytin kasası desteği, Selendi ilçesiyle devam etti. Selendi Devlet Bahçeli Kent Meydanı’nda düzenlenen zeytin kasası dağıtım programına Selendi Kaymakamı Halil İbrahim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Salihli ilçesinde Poyrazdamları ve Eldelek Mahalleleri arasında gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Kırsal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ile birlikte Kula ilçesine bağlı Körez Mahallesi’nde uygulamaya alınan ‘Kulavanta’ projesinin güvenle korunması için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,279Kullanıcılar
Muhammed16Son üye
Üst Alt