Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mansur Yavaş: '6 Bin 521 Gencin YKS Ücretini Ödedik'

Mansur Yavaş: '6 Bin 521 Gencin YKS Ücretini Ödedik'
0
47

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
s-ff5117092939597a2f26d5f49d4c301f20e163a8.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, pandemi nedeniyle işsiz kalan çalışanların ve toplumsal yardım alan ailelerin çocuklarının YKS fiyatlarını ödediklerini duyurdu.

Pandemi nedeniyle işsiz kalan çalışanların ve toplumsal yardım alan ailelerin çocuklarının YKS fiyatlarını ödeyeceklerini açıkladıklarını hatırlatan Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, verdikleri kelamı yerine getirdiklerini duyurdu.

Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Başvuran 6521 evladımızın imtihan fiyatlarını harçlıklarıyla birlikte hesaplarına yatırdık. Yarınların umudu gençlerimize muvaffakiyetler diliyorum" dedi.

Yavaş'ın paylaşımına toplumsal medyada beğeni iletileri yağdı

Similar threads

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, belediyeye ilişkin makam araçlarını sattıklarını belirterek, “Belediyeye minibüsle gidip geliyorum. Yabancı makam otomobillerinin hepsini sattık” dedi. Haber Global’de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Evvel Konuştum" programına konuk olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kardeşi Sabri Yavaş hayatını kaybetti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi Sabri Yavaş'ın hayatını kaybettiği öüğrenildi. Sabri Yavaş'ın yakalandığı bir hastalığa yenik düştüğü bildirildi. Sabri Yavaş'ın cenazesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun; Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş'ın vazifesini berbata kullandığı gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılması için inceleme yapılmasına onay verdiği ortaya çıktı. Sabah'tan Tolga Özlü'nün haberine nazaran, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Mansur Yavaş, Twitch kanalı açtığını duyurdu, eski Ankara Büyükşehir Belediye Lideri İ. Melih Gökçek, Twitter'da tweet attı... Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, gençlerle daha iç içe olabilmek ismine toplumsal medyayı epeyce faal kullanıyor. Toplumsal medyalar içinde de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, kendisini ziyarete gelen Erdal Beşikçioğlu ile birlikte kameraya poz verdi. Bu anları toplumsal medya hesabından paylaşan Yavaş, gündemin öne çıkan isimlerinden biri oldu. Mansur Yavaş'ın 'Fotoğrafa 3 saniye bakınca Ankaralı oluyorsunuz.' notu ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt