Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mansur Yavaş Duyurdu: 'Ankapark Davası Sonuçlandı'

Mansur Yavaş Duyurdu: 'Ankapark Davası Sonuçlandı'
0
172

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, 2 yılı aşkın müddettir devam eden Ankapark Davası sonuca bağlandığını duyurdu. 

Ankapark'ın belediyeye devredildiğini belirten Yavaş, 'Parkın geleceğine Ankaralılarla karar vereceğiz' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Lideri Mansur Yavaş, imaline milyarlarca lira harcanan Ankapark'ın Ankara Büyükşehir Belediyesine devredildiğini açıkladı.

'Kurban bayramı sonrası tespit yapılacak'

Similar threads

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yayımladığı duyuruyla Ankapark'ın bir an evvel belediyeye devredilmesi davetinde bulunuldu. Mansur Yavaş ise toplumsal medya hesabından 'Yetkililere sesleniyorum; kamu ziyanı ne vakit son bulacak?' diye sordu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, devranı yılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'le ilgili konuştu. Yavaş, 'Kontrole gitmesini öneriyorum. Ruh sıhhatinden telaş ediyorum' tabirlerini kullandı. Gökçek ne demişti? Gökçek dün akşam katıldığı televizyon programında, 'Ankapark için vatandaş bana oy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Melih Gökçek'in milyonlarca dolar harcayarak inşa ettirdiği Ankapark hakkında konuşan Bakan Murat Kurum CHP'yi suçladı.  Kurum, 'Kaderine terk edilen Ankapark'ın bu imgelerini verirken hiç mi içiniz sızlamadı?' dedi. Yapım süreci ve maliyetiyle tartışma yaratan Ankapark, 2019'da ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, Melih Gökçek periyodunda milyonlarca dolar harcanarak inşa edilen ve çürümeye terk edilen Ankapark’a ait kararı Ankaralıların vereceğini söyledi. 'Yarından itibaren bunu kamuoyuna açarak burayı nasıl kullanacağımızı soracağız” Ankara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Eski Ankara Büyükşehir Belediye Yöneticisi Melih Gökçek'in 'Ankara’ya yılda 10 milyon turist getirecek' dediği ve Atatürk Orman Çiftliği yerine milyonlarca TL harcanarak yapılan Ankapark'ın kapısına kilit vuruldu. Sözcü gazetesinden Yavuz Alatan'ın haberine nazaran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt