Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mansur Yavaş: 'Gökçek'in Ruh Sağlığından Endişeliyim'

Mansur Yavaş: 'Gökçek'in Ruh Sağlığından Endişeliyim'
0
108

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'le ilgili konuştu. Yavaş, 'Kontrole gitmesini öneriyorum. Ruh sıhhatinden telaş ediyorum' tabirlerini kullandı.

Gökçek ne demişti?

Gökçek dün akşam katıldığı televizyon programında, 'Ankapark için vatandaş bana oy vermiştir. Mansur Yavaş burayı yok etmek için geldi. 801 milyon dolarlık dinozor diyorlar. Bu palavra. 33 dinozorun maliyeti 4 milyon 800 bin lira. Yavaş'ın ajansları var bunun üzerinden algı yapıyor. Dinozor da dinozor' diyerek projesini savunmuştu.

Ankapark'ın maliyetine ait ayrıntılara Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin oluşturduğu "İsraf Sayfası"ndan ulaşmak mümkün. ????

Similar threads

Ankara Büyükşehir Belediyesi, internet sitesine “israf sayfası” ekleyerek Ankapark’ın maliyetini kalem kalem ifşa etti. Buna göre Ankapark için 801 milyon dolar harcanmış. Bu tutar güncel kurla yaklaşık 11 milyar TL'ye denk geliyor... Mansur Yavaş’ın başkanlığını yaptığı Ankara Büyükşehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş'ın Ankapark'ın kapılarını basın mensuplarına açması ile eski lider Melih Gökçek de 'eserini' savunmak için Twitter'dan açıklamalarda bulundu.  Milyonlarca lira harcanarak yapılan çürümüş Ankapark'ın kapıları bugün basına açıldı. Dün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Melih Gökçek sosyal medya hesabından, tartışmalara konu olan zırhlı aracı teslim edeceğini duyurdu. Gökçek, 'Mansur Yavaş'ın ısrarlı yaygarası üzerine hakkım olduğu halde iade etmeye karar verdim.' ifadelerini kullandı. Mansur Yavaş göreve geldikten sonra Gökçek'in aracı iade etmesi gerektiğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
ABB Meclisi'nde 2021 yılına ilişkin faaliyet raporunun sunumu sırasında Gökçek devrine ait tenkitlerde bulunan Mansur Yavaş, 'İki kitap dolusu Ankara halkından kimleri güçlü ettiğinin hikayesi var' demişti. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Melih Gökçek, Yavaş'ı gaye alarak 'Önümüzdeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Melih Gökçek katıldığı canlı yayında birtakım açıklamalarda bulundu. Kendisini Twitter'dan engelleyen Ekrem İmamoğlu'yla ilgili "Benden korkuyor" diyen Gökçek, misyondan alınmasıyla ilgili olarak ise gönlünün kırıldığını söyledi. Gökçek, Mansur Yavaş'ın 750 milyon dolar harcandığını sav ettiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,310Kullanıcılar
Agony121213Son üye
Üst Alt