Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mansur Yavaş'tan öğrenciler için yeni adım

Mansur Yavaş'tan öğrenciler için yeni adım
0
104

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara Çubuk'ta bulunan Ulubey KYK yurdu öğrencileri için okul ve yurt ortasında yeni çizgi oluşturulacağını duyurdu.

Yavaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu tabirleri kullandı:

"Çubuk'taki Ulubey KYK yurdunda kalacak olan evlatlarımızın okullarına ve kent merkezine ulaşım konusunda kaygılı olduğunu öğrendim. Yalnızca eğitiminize odaklanın diye okulunuza direkt çizgi oluşturarak ulaşım probleminizi çözeceğiz"

Similar threads

Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Yavaş, "Çubuk'taki Ulubey KYK yurdunda kalacak olan evlatlarımızın okullarına ve kent merkezine ulaşım konusunda telaşlı olduğunu öğrendim. Yalnızca eğitiminize odaklanın diye okulunuza direkt sınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Üniversiteye başlayan gençlerin önünde büyük bir pürüz olarak duran barınma sorunu enflasyonun daima yükselmesiyle birlikte baş edilemez bir hal aldı. Öğrencilerin tek umudu KYK yurtları olsa da bunun sonlu olması farklı bir probleme neden oldu. Bugün KYK yurt müracaat sonuçlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Zafer Partisi Genel Lideri Ümit Özdağ'ın 'Adayımız Mansur Yavaş'tır' çıkışının akabinde mevzuyla ilgili Ankara'dan yapılan açıklamalarda Yavaş'ın bu türlü bir fikrinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş, CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu'na verilen mahpus cezasına reaksiyon gösterdi. Yavaş, 'Gençlerimize bırakacağımız en büyük miras adaletle hükmetmektir' tabirlerini kullandı. CHP İstanbul İl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş gündemdeki toplu taşıma artırımlarına ait yeni bir açıklama yaptı.  Twitter hesabından paylaşım yapan Yavaş, 'Sabah trafiğini rahatlatmak ve Ankaralının bütçesine katkı sağlamak için sabah 06.00-06.45 saatleri ortasında tam biniş fiyatının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt