iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
Yarım kg büyük boy mantar
2 çorba kaşığı tereyağı
2 dilim bayat ekmek
1 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
Yarım çay bardağı süt
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber, pulbiber Yapılışı
MANTARLARIN saplarını çıkarıp temizleyin Fırın tepsisine dizin ve eritilmiş tereyağını içlerine pay edin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin Bir kasede, ufalanmış bayat ekmek, kaşar peyniri, süt, maydanoz, tuz, karabiber ve pulbiberi karıştırın Bu karışımdan parçalar alıp avucunuzun içinde sıkıştırın ve pişen mantarların ortasına yerleştirin Yeniden fırına verip 10 dakika daha pişirin ve sıcak servis yapın
Yarım kg büyük boy mantar
2 çorba kaşığı tereyağı
2 dilim bayat ekmek
1 su bardağı rendelenmiş
kaşar peyniri
Yarım çay bardağı süt
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
Tuz, karabiber, pulbiber Yapılışı
MANTARLARIN saplarını çıkarıp temizleyin Fırın tepsisine dizin ve eritilmiş tereyağını içlerine pay edin Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin Bir kasede, ufalanmış bayat ekmek, kaşar peyniri, süt, maydanoz, tuz, karabiber ve pulbiberi karıştırın Bu karışımdan parçalar alıp avucunuzun içinde sıkıştırın ve pişen mantarların ortasına yerleştirin Yeniden fırına verip 10 dakika daha pişirin ve sıcak servis yapın