iltasyazilim
FD Üye
4 kişilik Pişirme süresi 45 dakika Zorluk Derecesi 2
Malzeme
500 gr mantar
4 adet patates
1 su bardağı rendelenmiş İçim Kaşar Peyniri
1 çorba kaşığı İçim Tereyağı
1 su bardağı İçim Süt
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayın ve soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bir kapta püre haline getirin
İçine süt, tuz, karabiber ilave edip, iyice karıştırın
Mantarları yıkayıp, saplarını çıkarın Mantarların içini taşmayacak şekilde patates püresi ile doldurun Üzerlerine kaşar peyniri rendesi serpin
Yağlanmış fırın tepsisine dizip, üzerine tereyağını paylaştırarak önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin
Malzeme
500 gr mantar
4 adet patates
1 su bardağı rendelenmiş İçim Kaşar Peyniri
1 çorba kaşığı İçim Tereyağı
1 su bardağı İçim Süt
Karabiber
Tuz
Hazırlanışı
Patatesleri haşlayın ve soğuduktan sonra kabuklarını soyup, bir kapta püre haline getirin
İçine süt, tuz, karabiber ilave edip, iyice karıştırın
Mantarları yıkayıp, saplarını çıkarın Mantarların içini taşmayacak şekilde patates püresi ile doldurun Üzerlerine kaşar peyniri rendesi serpin
Yağlanmış fırın tepsisine dizip, üzerine tereyağını paylaştırarak önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin