Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantar Oturtması

Mantar Oturtması

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mantar Oturtması Tarifi İçin Malzemeler

*200 gram kıyma
*1 adet soğan
*1 Acı biber (isteğe göre)
*1*tel maydanoz
*1*domates
*Tuz ve baharat
*Sıvı yağ
*2030 orta boy mantar (tepsiye göre)
*1 yemek kaşığı tereyağ

Mantar Oturtması Tarifi Yapılışı Herkese selam,
Patates oturtması, patlıcan oturtması gördüm ve aynı şekilde mantar ile denemek istedim
Tarif çok basit : Öncelikle mantarların kuyruğu çıkartıp sıkı sıkı bir küçük tepsiye diziyoruz Arada çok boşluk kalmasın
Her mantarın içine biraz tereyağ sürüyoruz ve 10 dk fırına atıyoruz
Bu arada soğanı, biberi ve domatesi küçük küçük doğruyoruz be kıyma ile beraber kızartıyoruz Tuz, maydanozu ve diğer baharatları ekliyoruz
Hazırladığımız harcı pişen mantarların üzerine döküyoruz
Kullandığımız tavada bir yemek kaşığı salça ile bir bardak suyu karıştırıyoruz Ben biraz toz sarımsak, kara biber ve tuz ekledim salçaya Ve sosu döküyoruz İsteğe göre süslenir domates biber ile
Afiyet olsun

Similar threads

Fırında Patates Oturtması Nefis Tarifi İçin Malzemeler *5 adet orta boy patates *200 gram kıyma *1 soğan *1 diş sarımsak *2 biber *2 adet domates *1 tatlı kaşığı salça *1 tatlı kaşığı tuz *Kızartmak için; sıvı yağ Fırında Patates Oturtması Nefis Tarifi Yapılışı 1 *Önce soğan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Patates Oturtması Tarifi İçin Malzemeler *5adet orta boy patates *Yarım kilo kıyma *1 adet soğan *2 adet sivri biber *2 diş sarımsak *1 tutam maydanoz *2 adet domates *1 yemek kaşığı salça *1 tatlı kaşığı tuz *1 tutam fesleğen *1 tutam karabiber Sosu için; *1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Patates Oturtması Tarifi İçin Malzemeler *15 adet patates *250 gram kıyma *2 büyük boy soğan *Yarım demet maydanoz *10 adet biber *5 adet domates *Tuz ,karabiber ,pulbiber *Kızartmak için sıvı yağ *2 yemek kaşığı salça Patates Oturtması Tarifi Yapılışı Patatesleri soyuyoruz ve halka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Patates Oturtması Tarifi İçin Malzemeler *3 büyük patates *1 acı biber *1 domates *50 gram kıyma Sosu için; *1 yemek kaşığı salça *1 tatlı kaşığı tuz *1 tatlı kaşığı toz biber Patates Oturtması Tarifi Yapılışı Öncelikle patatesleri soyuyoruz, sonra yıkıyoruz Elma dilimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Patates Oturtması Tarifi İçin Malzemeler *4*büyük patetes *200 gr kıyma *Soğan *Biber Patates Oturtması Tarifi Yapılışı Maraba hanımlar şimdi size severek yediğimiz bir tarif vereceğim Patatesleri soyup pembeleşmeyecek şekilde kızartıyoruz Kıymayı biraz kavurup soğan biberi ekliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
982,326Mesajlar
30,205Kullanıcılar
varakaSon üye
Üst Alt