iltasyazilim
FD Üye
Mantar Oturtması Tarifi İçin Malzemeler
*200 gram kıyma
*1 adet soğan
*1 Acı biber (isteğe göre)
*1*tel maydanoz
*1*domates
*Tuz ve baharat
*Sıvı yağ
*2030 orta boy mantar (tepsiye göre)
*1 yemek kaşığı tereyağ
Mantar Oturtması Tarifi Yapılışı Herkese selam,
Patates oturtması, patlıcan oturtması gördüm ve aynı şekilde mantar ile denemek istedim
Tarif çok basit : Öncelikle mantarların kuyruğu çıkartıp sıkı sıkı bir küçük tepsiye diziyoruz Arada çok boşluk kalmasın
Her mantarın içine biraz tereyağ sürüyoruz ve 10 dk fırına atıyoruz
Bu arada soğanı, biberi ve domatesi küçük küçük doğruyoruz be kıyma ile beraber kızartıyoruz Tuz, maydanozu ve diğer baharatları ekliyoruz
Hazırladığımız harcı pişen mantarların üzerine döküyoruz
Kullandığımız tavada bir yemek kaşığı salça ile bir bardak suyu karıştırıyoruz Ben biraz toz sarımsak, kara biber ve tuz ekledim salçaya Ve sosu döküyoruz İsteğe göre süslenir domates biber ile
Afiyet olsun
*200 gram kıyma
*1 adet soğan
*1 Acı biber (isteğe göre)
*1*tel maydanoz
*1*domates
*Tuz ve baharat
*Sıvı yağ
*2030 orta boy mantar (tepsiye göre)
*1 yemek kaşığı tereyağ
Mantar Oturtması Tarifi Yapılışı Herkese selam,
Patates oturtması, patlıcan oturtması gördüm ve aynı şekilde mantar ile denemek istedim
Tarif çok basit : Öncelikle mantarların kuyruğu çıkartıp sıkı sıkı bir küçük tepsiye diziyoruz Arada çok boşluk kalmasın
Her mantarın içine biraz tereyağ sürüyoruz ve 10 dk fırına atıyoruz
Bu arada soğanı, biberi ve domatesi küçük küçük doğruyoruz be kıyma ile beraber kızartıyoruz Tuz, maydanozu ve diğer baharatları ekliyoruz
Hazırladığımız harcı pişen mantarların üzerine döküyoruz
Kullandığımız tavada bir yemek kaşığı salça ile bir bardak suyu karıştırıyoruz Ben biraz toz sarımsak, kara biber ve tuz ekledim salçaya Ve sosu döküyoruz İsteğe göre süslenir domates biber ile
Afiyet olsun