iltasyazilim
FD Üye
2 kişilik Pişirme süresi 35 dakika Zorluk Derecesi 2
Malzeme
2 adet levrek balığı filetosu
2 adet orta boy soğan
1 adet sivri biber
1 adet kırmızı biber
1 adet domates
1 çay kaşığı sarımsaklı çeşni
2 yemek kaşığı Bizim Margarin
2 adet taze soğan
1 paket mantar sos
Su
Hazırlanışı
Taze soğanların yeşil kısmı suda haşlanarak ip olarak kullanılmaya hazır hale getirilir
Soğan, domates ve biberler jülyen şeklinde doğrandıktan sonra margarin ile güzelce sotelenir Daha sonra sarımsaklı çeşni ile tatlandırılıp, temizlenmiş levrek balıkların filetolarının içerisine konulur Rulo yapılıp, taze soğan ile bağlanır ve suda poşe yapılır
Mantar sos, su ile karıştırılarak pişirilip, margarin ile kıvamı arttırılır
Bir tabağın ortasına mantar sos, üzerine de levrek balığı rulosu konularak servis edilir
Malzeme
2 adet levrek balığı filetosu
2 adet orta boy soğan
1 adet sivri biber
1 adet kırmızı biber
1 adet domates
1 çay kaşığı sarımsaklı çeşni
2 yemek kaşığı Bizim Margarin
2 adet taze soğan
1 paket mantar sos
Su
Hazırlanışı
Taze soğanların yeşil kısmı suda haşlanarak ip olarak kullanılmaya hazır hale getirilir
Soğan, domates ve biberler jülyen şeklinde doğrandıktan sonra margarin ile güzelce sotelenir Daha sonra sarımsaklı çeşni ile tatlandırılıp, temizlenmiş levrek balıkların filetolarının içerisine konulur Rulo yapılıp, taze soğan ile bağlanır ve suda poşe yapılır
Mantar sos, su ile karıştırılarak pişirilip, margarin ile kıvamı arttırılır
Bir tabağın ortasına mantar sos, üzerine de levrek balığı rulosu konularak servis edilir