iltasyazilim
FD Üye
4 parça antrikot
2 kırmızı biber
400 gr mantar
1 soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kekik
1 çay bardağı krema
Mantarlı antrikot hazırlanışı
Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda Antrikotları tavaya dizin ve üzerlerine zeytinyağının yarısını dökün Kapağını kapatıp, kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin Piştikten sonra tuz ekleyin
Soğanı piyazlık doğrayıp, kalan zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun İnce dilimlenmiş mantarları ekleyin Uzun kesilmiş kırmızı biberleri ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin Mantarlar pişince tuz, kekik, karabiber ve krema ekleyin
Servis yaparken, tabağa önce etleri alın, üzerlerine 23 kaşık mantarlı karışımdan ilave edin Frenk maydanozuyla süsleyerek servis yapın
2 kırmızı biber
400 gr mantar
1 soğan
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Kekik
1 çay bardağı krema
Mantarlı antrikot hazırlanışı
Lezzet yemek tarifleri özel günlerinizde yanınızda Antrikotları tavaya dizin ve üzerlerine zeytinyağının yarısını dökün Kapağını kapatıp, kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin Piştikten sonra tuz ekleyin
Soğanı piyazlık doğrayıp, kalan zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun İnce dilimlenmiş mantarları ekleyin Uzun kesilmiş kırmızı biberleri ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin Mantarlar pişince tuz, kekik, karabiber ve krema ekleyin
Servis yaparken, tabağa önce etleri alın, üzerlerine 23 kaşık mantarlı karışımdan ilave edin Frenk maydanozuyla süsleyerek servis yapın