iltasyazilim
FD Üye
4 diş sarımsak
250 gr taze mantar
8 adet enginar göbeği
Aldığı kadar zeytinyağı
2 adet limon
Aldığı kadar karabiber
Aldığı kadar ince kıyılmış maydanoz
Aldığı kadar tuz
Mantarları yıkayın, süzün, yukarıdan aşağıya ince ince dilimleyin Üzerlerine limon sıkarak kararmalarını önleyin Mantarları 1 çorba kaşığı zeytinyağında, bir tavada dövülmüş sarımsakla 10 dakika çevirin Tuzunu ve biberini ekin Enginar göbeklerini 30 dakika pişirin Göbekler pişince içlerini mantarla doldurun, üstlerine maydanoz serpip servis yapın
250 gr taze mantar
8 adet enginar göbeği
Aldığı kadar zeytinyağı
2 adet limon
Aldığı kadar karabiber
Aldığı kadar ince kıyılmış maydanoz
Aldığı kadar tuz
Mantarları yıkayın, süzün, yukarıdan aşağıya ince ince dilimleyin Üzerlerine limon sıkarak kararmalarını önleyin Mantarları 1 çorba kaşığı zeytinyağında, bir tavada dövülmüş sarımsakla 10 dakika çevirin Tuzunu ve biberini ekin Enginar göbeklerini 30 dakika pişirin Göbekler pişince içlerini mantarla doldurun, üstlerine maydanoz serpip servis yapın