Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Et Yemeği ( Çok Hafif)

Mantarlı Et Yemeği ( Çok Hafif)

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
500 gr Kuşbaşı Et
300400 gr Kültür Mantar
1 tane Patlıcan
1 büyük Domates
1 büyük Soğan
1 yeşil biber
Tuz
Kara Biber
Kırmızı biber
Sarımsak



Merhaba Arkadaşlar,

Sizlere kendi usulümce yaptığım Mantarlı Et Yemeği Tarifini vermek istiyorum
Hem lezzetli hemde çok hafif oluyor
Patlıcanları yağda kızarttığım için başka yağ eklemiyorum ?
Umarım sizde beğenirsiniz Buyrun Mutlu Neslice ile Mutfağa ?

İlk önce etleri bir tencereye alalım biraz su ekleyip kısık ateşte iyice pişirelim Bu arada patlıcanları yıkıyoruz alaca kesiyoruz, küp küp doğruyoruz ve yağda kızartıyoruz ( bekletiyoruz)
Pişen etlerimizin suyu çok çekerse biraz sıcak su ilave edelim Şimdi içine soğanı küp küp doğrayıp ekliyoruz ve yağ koymadan kavuruyoruz Daha sonra içine küp küp doğradığımız domatesleri, biberleri ve iyce yıkayıp kabuğunu soyduğumuz ve dilim dilim doğradığımız Mantarları ekliyoruz
En son patlıcanları, tuz ve baharatları ekleyip suyunu çekene kadar pişirmeye devam edelim Afiyet olsun!

Not: mantar ve Domatesler suyunu saldığı için su ilave etmiyoruz!



Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
 
858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt