iltasyazilim
FD Üye
Mantarlı İç Pilav Tarifi İçin Malzemeler
*250 gram kültür mantarı
*2 su bardağı pirinç
*2, 5 su bardağı su
*1 adet tavuk suyu tableti
*3 yemek kaşığı sıvı yağı
*1 yemek kaşığı kuş üzümü
*1 yemek kaşığı çam fıstığı
*1 tatlı kaşığı şeker
*Tuz
*Yarım demet dereotu
*1 çay kaşığı tarçın
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı yenibahar
*Yarım limonun suyu
Mantarlı İç Pilav Tarifi Yapılışı Mantarı limonlu suda haşlayalım ve jülyen keselim Pirinci yıkayalım Tencereye yağı alıp fıstığı pembeleşene dek kavuralım ardından kuş üzümü ve diğer malzemelerle biraz daha kavurup suyunu ekleyin ve orta ısılı ocakta pişirelim, kıyılmış dereotunu pişince ekleyip demlendirelim ve servis yapalım
*250 gram kültür mantarı
*2 su bardağı pirinç
*2, 5 su bardağı su
*1 adet tavuk suyu tableti
*3 yemek kaşığı sıvı yağı
*1 yemek kaşığı kuş üzümü
*1 yemek kaşığı çam fıstığı
*1 tatlı kaşığı şeker
*Tuz
*Yarım demet dereotu
*1 çay kaşığı tarçın
*1 çay kaşığı karabiber
*1 çay kaşığı yenibahar
*Yarım limonun suyu
Mantarlı İç Pilav Tarifi Yapılışı Mantarı limonlu suda haşlayalım ve jülyen keselim Pirinci yıkayalım Tencereye yağı alıp fıstığı pembeleşene dek kavuralım ardından kuş üzümü ve diğer malzemelerle biraz daha kavurup suyunu ekleyin ve orta ısılı ocakta pişirelim, kıyılmış dereotunu pişince ekleyip demlendirelim ve servis yapalım