Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mantarlı Kabak Yemeği Tarifi

Mantarlı Kabak Yemeği Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mantarlı Kabak Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet kabak
*500 gr mantar
*2 adet orta boy domates
*1 adet orta boy soğan
*2 adet çarliston biber
*4 kaşık zeytinyağı
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 adet tavuk bulyon (isteğe bağlı)
*2 diş rendelenmiş sarımsak(isteğe bağlı)

Mantarlı Kabak Yemeği Tarifi Yapılışı
Merhabalar ? Öncelikle formuna dikkat edenler için çok çok lezzetli bir ev yemeği paylaşmak istiyorum sizinle Deneyecek olanlara şimdiden kolaylıklar diliyorumAfiyetler olsun
Tencereye 4 kaşık zeytinyağını ekliyoruz Daha sonra yemeklik doğradığımız soğanı iyice pembeleşinceye kadar pişiriyoruz Orta boy doğradığımız mantarları tencerede 1 2 dk çevirip kabakları da üzerine ekliyoruz Bu arada ben bu yemeğe su eklemedim Mantarlar suyunu verdiği için yemeğe yeterli geliyor 2 tane minik doğradığımız domatesleri, orta boy doğradığımız biberleri ve tavuk bulyonu da ekleyip karıştırıyoruz Üzerine de salçamızı ve sarımsağı koyup malzemelerin birbirine karışmasını sağlıyoruz Biraz kaynadıktan sonra yemeği kontrol ederek eğer suyu azalmışsa su ekleyip bir 15 20 dakika daha kısık ateşte kaynatıyoruz Daha sonra hazır olmuş demektir

858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt