iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
• 10 adet Mantar
• 10 adet Tost Ekmeği
• 2 çorba kaşığı Kaşar Rendesi
• 2 çorba kaşığı Un
• 3 çorba kaşığı Tereyağ
• 1,5 su bardağı Süt
• Yarım Limon Suyu
• 1 Tutam Tuz
Hazırlanışı :
Mantarları yağda kavurup unu ekleyinÜzerine sütü ilave dip beşamel sosu hazırlayın Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip çıkartın Üzerlerine mantarlı harçtan koyup rendelenmiş kaşar peynirini serpin Ekmekleri kaşar peynirleri eriyinceye kadar fırında pişirin
• 10 adet Mantar
• 10 adet Tost Ekmeği
• 2 çorba kaşığı Kaşar Rendesi
• 2 çorba kaşığı Un
• 3 çorba kaşığı Tereyağ
• 1,5 su bardağı Süt
• Yarım Limon Suyu
• 1 Tutam Tuz
Hazırlanışı :
Mantarları yağda kavurup unu ekleyinÜzerine sütü ilave dip beşamel sosu hazırlayın Tost ekmeklerinin kenarlarını kesip çıkartın Üzerlerine mantarlı harçtan koyup rendelenmiş kaşar peynirini serpin Ekmekleri kaşar peynirleri eriyinceye kadar fırında pişirin