Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mantarlı Kaşarlı Tavuk Deneyin Derim

Mantarlı Kaşarlı Tavuk Deneyin Derim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mantarlı Kaşarlı Tavuk Deneyin Derim Tarifi İçin Malzemeler

*1 tavuk göğsü yada 2 tavuk but haşlanmış ve didilmiş
*1 kavanoz konserve mantar
*2 yufka
*3 bardak süt
*2 yumurta
*Yarım çay bardağı sıvı yağ
*Tuz, karabiber, pulbiber
*1,5 su bardağı rende kaşar

Mantarlı Kaşarlı Tavuk Deneyin Derim Tarifi Yapılışı Öncelikle ilk defa tarif yayınlıyorum şimdiden hatam olursa affola Çok özür dileyerek başlıyorum çünki bu kadar enfes bir şey olacağını tahmin etmemiştim Kızımın ve oğlumun anne inanılmaz bir şey olacak dedikleri an karar verdim yayınlamaya Tavuk haşlanır ve ufak parçalara ayrılır Mantarlar bütün ise şayet ince olarak doğranır Yufkalar el yordamıyla ufak olarak koparılır Karıştırma kabında kaşar hariç tüm malzeme karıştırılarak borcama yerleştirir Fırını 190° de ısıtarak üzeri hafif kızarana kadar pişirilir Alt rafa alınarak altını da pişirirseniz sonuç daha iyi olacaktır Son olarak rendelenmiş kaşar peyniri de üzerine konularak tekrar kaşar eriyip kızarana kadar fırına sürülür Deneyenlere şimdiden afiyet olsun Sitede emeği geçen herkese sonsuz sevgiler Sevgiyle kalın

858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt