iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
1 Adet Soğan
1 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
100 gr Pirinç (12 su bardağı)
400 gr Mantar
1+12 Su Bardağı Et Suyu
2 Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
Kıyılmiş Maydanoz
HAZIRLANIŞI
Soğanı kıyın, sıvı yağda pembeleştirin Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin
Mantarları ince ince doğrayın Et suyu ile pirince ilave ağzını kapatın Pilavı 20 dakika kısık ateşte pişirin
Tuz, karabiber ile tatlandırın Üzerine peynir ve maydanoz serpiştirip servis yapın
1 Adet Soğan
1 Yemek Kaşığı Sıvı Yağ
100 gr Pirinç (12 su bardağı)
400 gr Mantar
1+12 Su Bardağı Et Suyu
2 Yemek Kaşığı Kaşar Peyniri (rendelenmiş)
Kıyılmiş Maydanoz
HAZIRLANIŞI
Soğanı kıyın, sıvı yağda pembeleştirin Pirinci ilave edip kavurmaya devam edin
Mantarları ince ince doğrayın Et suyu ile pirince ilave ağzını kapatın Pilavı 20 dakika kısık ateşte pişirin
Tuz, karabiber ile tatlandırın Üzerine peynir ve maydanoz serpiştirip servis yapın