iltasyazilim
FD Üye
75 dak Hazırlık: 5 dak | Pişirme: 70 dak | Servis: 6 kişilik
Kepekli pirinç kullanılarak yapılan Mantarlı Pilav, hem çok sağlıklı hem de çok lezzetli
Malzemeler:
1 bardak Kepekli Pirinç
2 bardak Sebze suyu Tavuk suyu Et suyu
400 gram Mantar
1 Soğan
2 diş Sarımsak
2 yemek kaşığı Maydanoz
4 dal taze Kekik yaprakları
Tereyağı
Zeytinyağı
Tuz, Karabiber
Adımlar:
Pirincinizi yıkayın
Soğanları, sarımsakları zeytinyağında kavurun Pirinçleri ekleyip pirinci de kavurun Tuzunu, karabiberini, sebze suyunu ekleyip suyunu çekene kadar pişirin
Mantarları kızgın ateşte soteleyin Pişen pirince ekleyip karıştırın
Maydanoz ve kekik yapraklarıyla süsleyin Afiyet olsun!
Kaynak:İdilTatari
Kepekli pirinç kullanılarak yapılan Mantarlı Pilav, hem çok sağlıklı hem de çok lezzetli
Malzemeler:
1 bardak Kepekli Pirinç
2 bardak Sebze suyu Tavuk suyu Et suyu
400 gram Mantar
1 Soğan
2 diş Sarımsak
2 yemek kaşığı Maydanoz
4 dal taze Kekik yaprakları
Tereyağı
Zeytinyağı
Tuz, Karabiber
Adımlar:
Pirincinizi yıkayın
Soğanları, sarımsakları zeytinyağında kavurun Pirinçleri ekleyip pirinci de kavurun Tuzunu, karabiberini, sebze suyunu ekleyip suyunu çekene kadar pişirin
Mantarları kızgın ateşte soteleyin Pişen pirince ekleyip karıştırın
Maydanoz ve kekik yapraklarıyla süsleyin Afiyet olsun!
Kaynak:İdilTatari